15-ak mladića

Organizirali masovnu tučnjavu u kafiću pa sami sebi preventivno pozvali Hitnu pomoć?

Foto: 034portal/Facebook
Foto: 034portal/Facebook
Foto: Antonio Jakus/PIXSELL
Zagreb: Policija na Trgu kralja Tomislava
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Livno: Policija Bosne i Hercegovine
25.08.2022.
u 15:59
Čitatelj 034 Portala opisao je kako je krvi bilo posvuda, a muškarci se nisu zadržali samo u kafiću već su autima divljali po parkiralištu te pokušavali pregaziti jedan drugoga, ali i slučajne prolaznike koji su se zatekli u blizini.
Pogledaj originalni članak

U malom mjestu Bektež nedaleko od Kutjeva, u utorak je došlo do velike tučnjave između 15-ak mladića koju je intervencijom prekinula policija. Sve se dogodilo u jednom ugostiteljskom objektu, koji je pritom pretrpio znatnu štetu.

Čitatelj 034 Portala opisao je kako je krvi bilo posvuda, a muškarci se nisu zadržali samo u kafiću već su autima divljali po parkiralištu te pokušavali pregaziti jedan drugoga, ali i slučajne prolaznike koji su se zatekli u blizini. Prema riječima čitatelja koji je svjedočio situaciji, muškarci su ovu makljažu dogovorili.

Muškarci su navodno čak i prije tučnjave preventivno pozvali Hitnu pomoć na mjesto događaja, no to je neslužbena inormacija. Iz 034 Portala pitali su PU požeško-slavonsku za izjavu, a evo što su oni rekli o događaju:

"Poštovani, na Vaš upit obavještavamo Vas da je operativno-komunikacijski centar PU požeško-slavonske zaprimio dojavu o događaju koji navodite u upitu te da je u mjestu Bektež ispred ugostiteljskog objekta došlo do verbalnog i tjelesnog sukoba između više osoba koje su do dolaska policijskih službenika napustile mjesto događaja.".

Dodali su i kako je kriminalističko istraživanje još u tijeku.

VIDEO: Zalutao u zgradu madridskog prometnog čvorišta pa zapeo na stepenicama

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.