Policajac o uhićenju

'Kad sam ga uhitio, tresao se kao šiba'

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
'Kad sam ga uhitio, tresao se kao šiba'
01.06.2015.
u 07:20
Miroslava Carina tereti se da je s Dejanom Vidićem u vili u Zagrebu godinu dana proizveo na desetke kilograma marihuane koju su potom plasirali na narkotržište u Austriji.
Pogledaj originalni članak

– Čuo sam otključavanje vrata, a na njima se pojavio okrivljeni Carin, za kojeg tada nisam znao tko je. Na rukama je imao gumene rukavice bijele boje, tzv. kirurške rukavice. Iznenadio sam se jer nisam očekivao da će netko biti u tom prostoru u to vrijeme. Bez obzira na to što sam policajac i bez obzira na svoje iskustvo, u tom trenutku ne samo da sam se iznenadio već mi nije bilo svejedno. Ta druga osoba nije se pomaknula i ta se osoba tresla kao šiba – opisao je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu policajac Ante Poljak kako je 8. prosinca prošle godine u Hercegovačkoj ulici uhitio vlasnika te kuće Miroslava Carina.

Njega tužiteljstvo tereti da je s Dejanom Vidićem u toj vili u godinu dana proizveo na desetke kilograma marihuane koju su potom plasirali na narkotržište u Austriji. Vidić je odmah priznao krivnju, no tvrdi kako mu je Carin samo iznajmio prostor u svojoj vili te da je sve radio sam. Carinov branitelj tvrdi kako on nije uhićen na izlasku iz prostora s nasadima trave te da je postupao nezakonito jer ušao u prostor bez naloga suda.

>>'Proizvodio sam drogu u vili, vlasnik to nije znao'

>>'Bio sam teklić droge jer sam se dileru zabio autom u ogradu'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
07:22 02.06.2015.

karina ili u prijevodu kurcina ,,,,stavite ga na elektricnu stolicu da cvili kao mis