Nakon vještačenja

Policija: Na Kornatu je pronađen uređaj za navođenje, a ne bomba

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
bomba (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
bomba (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
bomba (1)
08.09.2011.
u 13:20
Detaljnije informacije zatražili su od tvrtke iz Virginije koja ga je proizvela i NATO-a i to preko Ministarstva obrane.
Pogledaj originalni članak

Naprava pronađena nasuprot uvale Koromašna sa sjeverne strane otoka Kornata, koju je pronašao 43-godišnji ribar s otoka Murtera, nije ostatak bombe nego elektronički uređaj za navođenje raketa, rekli su u Ravnateljstvu policije nakon provedenog vještačenja, prenosi Tportal.

Iz protueksplozivnog odjela poručili su kako još uvijek nisu utvrdili o kakvom je točno uređaju riječ, no sigurno je da je proizveden u SAD-u. Detaljnije informacije zatražili su od tvrtke iz Virginije koja ga je proizvela i NATO-a i to preko Ministarstva obrane.

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
13:38 08.09.2011.

Na kraju će ustanoviti da je to bio stali Ledov frižider za sladolede!

PK
puši kurac
13:41 08.09.2011.

kaj vam vrijede ta kurč*** priopćenja kad vam jednu riječ ne vjerujemo??!!!

RV
RONILAC VISINA - LETAČ DUBINA
13:34 08.09.2011.

cover story !