REZULTATI ISTRAŽIVANJA

Ima li Hrvatska perspektivu? Trećina mladih u Lijepoj našoj žele otići, a ovo su neki od razloga

21.09.2024.
u 11:00

Mladim ljudima smetaju nepotizam, preniske plaće... Hrvatska koja je od 2013. godine izgubila zbog iseljavanja najmanje 389 tisuća stanovnika više nema luksuz da se odriče preostalih mladih i drži ih na margini društva, no ipak i dalje to čini

Komentara 30

Avatar Asterix
Asterix
11:25 21.09.2024.

U Hrvatskoj ostaju samo strpljivi čekači. Kome se žuri ide na Zapad. Čekamo pregled kod specijaliste, čekamo građevinsku dozvolu, čekamo presudu, čekamo bolji standard, čekamo poštenu i sposobnu vlast... strpljen, spašen.

TH
than
11:29 21.09.2024.

Ovakvi tekstovi se pisu svake godine. Psi laju, karavane prolaze. Tko zeli otici, trebao bi otici sto ranije, jer je sve puno lakse kada si mlad. Neki ce se snaci, neki nece. Nisu svi jednako ni vrijedni. Ni vani nije sve savrseno, ali je puno bolje nego dolje. Od obecanja politicara se ne zivi. Ovo isto su pricali i kada sam ja bio mlad i lud da im povjerujem u bolje sutra pa sam cekao i na kraju ipak otisao. Jedino je njima sve bolje, jer oni sebi ne dizu place za desetak €.

Avatar Kajman
Kajman
12:19 21.09.2024.

Zašto ljudi misle kako je kod susjeda trava zelenija? Tko zna i hoće raditi ima u Hrvatskoj puno više prilika za zaraditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije