na zahtjev gradonačelnika

Pritisak javnosti urudio plodom - nema povećanja cijene vode ni u Vinkovcima

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Pritisak javnosti urudio plodom - nema povećanja cijene vode ni u Vinkovcima
16.03.2023.
u 16:00
Prema najavama iz Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije, a temeljem zahtjeva gradonačelnika Grada Vinkovaca Ivana Bosančića, kao većinskog vlasnika društva, traženo je hitno sazivanje Skupštine Društva u svrhu ukidanja Odluke o promjeni cijene vode donesene na prethodnoj Skupštini održanoj 27. prosinca 2022. godine.
Pogledaj originalni članak

Pritisak građana i brojni upiti i u Vinkovcima su dali rezultata. Naime, prema najavama iz Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije, a temeljem zahtjeva gradonačelnika Grada Vinkovaca Ivana Bosančića, kao većinskog vlasnika društva, traženo je hitno sazivanje Skupštine Društva u svrhu ukidanja Odluke o promjeni cijene vode donesene na prethodnoj Skupštini održanoj 27. prosinca 2022. godine.

Iz VVK navode i kako je ujedno od strane gradonačelnika Bosančića predloženo svim članovima Društva, ujedno i suvlasnicima Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o., da se na toj Skupštini zajednički iznađe način sufinanciranja troškova vodoopskrbe i odvodnje kroz proračune kako bi cijena vode bila što manje financijsko opterećenje za krajnje korisnike.

od 40 do 60 eura

Vinkovci pripremili uskrsnice za svoje umirovljenike. Bit će stotinjak kuna više nego prošle godine

Ovom prilikom podigli smo i cenzus na 400 eura ili 3.000 kuna što je za 500 kuna više u odnosu na prošlu godinu, a čime smo osigurali da još veći broj naših umirovljenika dobije uskrsnice. Ovo je jedan mali znak pažnje kojim želimo našim umirovljenicima i korisnicima osobne invalidnine uljepšati blagdane i poručiti im da mislimo na njih, a siguran sam kako ćemo nastaviti u ovom ritmu podizanja, kako cenzusa tako i iznosa samih uskrsnica – rekao je Josip Romić.

VIDEO: Tuđman obećavao ravnopravnost svima, a onda je premu njemu krenuo čovjek s pištoljem u ruci

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.