odjurio u gliseru

Rovinj: Ronilac teško ozlijeđen kad ga je "pokupio" gliser

Foto: Arhivska fotografija
Rovinj: Ronilac teško ozlijeđen kad ga je "pokupio" gliser
05.06.2011.
u 13:29
Državljanin Njemačke izvan je životne opasnosti, a traga se za vozačem plovila koji je pobjegao s mjesta nesreće.
Pogledaj originalni članak

Njemački ronilac teško je ozlijeđen kada je preko njega, pretpostavlja se, prešlo plovilo. Nesreća se dogodila u neposrednoj blizini Crvenog otoka kod Rovinja, izvijestilo je jutros Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Prema pisanju portala iPress, Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru sinoć je oko 18.40 sati zaprimila dojavu o ozljedi ronioca, njemačkog državljana u dobi od 35 godina. Nijemac je prevezen je u Rovinj gumenjakom slovenske zastave, te ga je potom preuzela Hitna pomoć i prevezla u bolnicu u Pulu.

Posljednje informacije iz pulske bolnice kažu kako je njegovo stanje stabilno i nalazi se izvan životne opasnosti. Zadobio je otvoreni prijelom i višestruke posjekotine.

Blizu mjesta nesreća viđeno je plovilo tipa gliser duljine oko 5 m, bez kabine sa staklom na pramčanom dijelu, sivo bijele boje.

Za počiniteljem tragaju policija i Lučka kapetanija Pula.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.