SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Ružan incident na HRT-u: Doktoricu nogometa napala su dvojica muškaraca vičući da joj je mjesto u kuhinji!

Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
Premijer Andrej Plenković posjetio je općinu Bošnjaci koju je pogodilo jako nevrijeme
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
storyeditor/2024-07-06/PXL_030724_117044274.jpg
Foto: Accorsini Jeanne/Pool/ABACA/ABAC
Macron Reviews Air Force Servicemen - Paris
07.07.2024.
u 10:29
U svome britkom stilu Toni Ivanišević secira događaje u proteklih sedam dana "Ružan incident na HRT-u: Tihana Nemčić Bojić napadnuta zbog svoje uloge doktorice nogometa"
Pogledaj originalni članak

Subota 29. 6. 2024.

Oči svjetske javnosti usmjerene su prema Hrvatskoj zbog brojnih incidenata na kontrolnim točkama koje dijele Dalmaciju i Istru od ostatka domovine. Na njima su postavljene straže ZTG-a (Zbora turističke garde), popunjene turističkim dragovoljcima iz Dalmacije i Istre; koji sprečavaju dosadne i agresivne kontinentalne Hrvate, koji se s djecom pokušavaju dokopati priobalja. "Sve im je skupo, mirisom pašteta i mesnih doručaka tjeraju nam solventnije strane goste i uništavaju sezonu"; izjavio je komandant ZTG-a kodnog imena Roko Prč; koji je na optužbe o postojanju logora za turističke migrante na Velebitu, samo odmahnuo rukom, rekavši kako je riječ o konačištima turističkih zarobljenika.

Nedjelja 30. 6. 2024.

Šok u Francuskoj! U prvom krugu parlamentarnih izbora pobijedila je desna stranka Nacionalno okupljanje s totalno bizarnim političkim programom. Zamislite, gospodi iz Nacionalnog okupljanja, kao i sve većem broju Francuza, smetaju ilegalne milijunske migracije, smeta im što se francusko državljanstvo dijeli šakom i kapom, smetaju im dileri droge po socijalnim stanovima, smeta im terorizam i nasilje. Osin toga totalno se protive ulupavanju francuskih milijardi u rat u kojem Ukrajina ne pobjeđuje, a nije im mila ni pomisao o uključivanju francuske vojske u rat protiv Rusije. Ukratko, Francuzi su poludjeli.

POVEZANI ČLANCI:

Ponedjeljak 1. 7. 2024.

Neredi u Francuskoj! Macron je pozvao na ujedinjenje progresivnih snaga šokiranih pobjedom suverenističke desnice, odvratne grupacije koja nije spremna skakati na svaki mig dementnog američkog predsjednika. U pomoć Francuskoj priskočila je elitna postrojba hrvatske stranke Možemo. U Pariz je poslan elitni odred crtača mačića po ulicama i profesionalnih organizatora okruglih stolova o tome što mi trebamo napraviti kako bismo se prilagodili kulturnim običajima ilegalnih migranata.

Utorak 2. 7. 2024.

Ružan incident obilježio je gostovanje prve osobe ženskog spola u povijesti komentiranja nogoloptanja na HRT-u. Izvjesna Tihana Nemčić Bojić, koja se predstavila kao doktorica nogometa, zamijenila je lucidnog Joška Jeličića, ljubimca narodnih masa s blagim izuzetkom Torcide, nakon izlaska iz studija u kojem je pregazila konkurenciju kao plitak potok, fizički je napadnuta! Napala su je dvojica muškaraca, vičući da joj je mjesto u kuhinji, a ne u šesnaestercu i da su muškarci duhovni autoriteti u studiju Eura!

Srijeda 3. 7. 2024.

Strašno nevrijeme poharalo je Bošnjake, malo selo u Slavoniji: tuča veličine nojevog jaja porazbijala je fasade, krovove kuća i štala, uništila karoserije traktora, kombajna i automobila. A onda se na sceni, poput princa na bijelom konju, pojavio ministar Dabro, stručnjak za poljoprivredu; meteorologiju i kik-boks. Postavio je topničke bitnice oko sela i počeo prekomjerno granatirati i raketirati nakupljene oblačne mase. Dogodilo se čudo! Odmah je zasjalo sunce i Bošnjaci su spašeni. "Ovo je mali kolut naprijed za meteorologiju; ali veliki za obranu od tuče!"

POVEZANI ČLANCI:

Četvrtak 4. 7. 2024.

Odbačena je optužnica protiv našeg kapetana Luke i to je skroz u redu. Odbačena je i protiv Lovrena, a protiv mnogih drugih naših nogoloptača koji su pjevali tijekom istrage, a na suđenju protiv nogometnog vizionara i pravosudnog reformatora Maminja doživjeli amneziju; nije ni podignuta. Tako je i red i to je potpuno u skladu s tradicijom hrvatskog pravosuđa u kojem svi građani nikada nisu bili jednaki pred zakonom. Svi su građani jednaki, samo su nogometaši jednakiji od drugih. I političari. I tajkuni.

Petak 5. 7. 2024.

Nevjerojatan događaj u Daruvaru! Odmah nakon utakmice Europskog prvenstva u kojoj je Španjolska pobijedila Njemačku i u kojoj je engleski sudac Anthony Taylor nizom suludih odluka uništio živce i Španjolcima i Englezima, Uefa je odmah reagirala i poslala helikopter po Bruna Marića, bivšeg šefa Sudačke komisije HNS-a. Helikopter se spustio na glavni daruvarski trg, iz njega su iskočila dva Uefina eksperta za puhanje u pištaljku i pokupila Bruneka koji je sjedio na terasi svog kafića. Dok su odlazili, jedan od ljudi koji su došli po Bruna rekao je kako su došli po njega jer je procijenjeno da su Širkan i on deset puta bolji od onih koji sude na prvenstvu.

>> FOTOGALERIJA Najkraća rijeka na svijetu od izvora do ušća je u Hrvatskoj: Pogađate li o kojoj se radi?

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Rijeka Ombla, od izvora do ušća
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Zbog velikog zamućenja rijeke Omble voda u Dubrovniku nije za piće
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Rijeka Ombla, od izvora do ušća
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Rijeka Ombla, od izvora do ušća
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Rijeka Ombla, od izvora do ušća
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Rijeka Ombla, od izvora do ušća
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Izvor rijeke Omble
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik: Konferencija za medije povodom mogu?e izgradnje HE Ombla
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik: Konferencija za medije povodom mogu?e izgradnje HE Ombla
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Izvor rijeke Omble

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

18
188
13:10 07.07.2024.

Dosta pisanja o nogometu. Pišite malo i o drugim sportovima.

18
188
13:26 07.07.2024.

Možda si umišlja. Na psihijatriju prvo provjeriti

Avatar Đovak Noković
Đovak Noković
15:00 07.07.2024.

Nebi se bunio da na meni igra flaster