VEDRAN JEŠE

Slavni dinamovac: Vrijeđanje, omalovažavanje i ružne riječi. To je poljuljalo vatrene

06.07.2024.
u 15:00

Žao mi je, posebice sada kada vidim da sve reprezentacije nisu u formi. Kod nas se vidjelo dosta umora, bez brzine i žustrine. Utakmica s Portugala poslala nam je krivu sliku. Španjolci su odmah vidjeli da nismo pravi, primili smo dva-tri glupa pogotka – rekao je Vedran Ješe

Komentara 11

JM
JMN
16:39 06.07.2024.

Molim izbornika Dalića da na sljedećem okupljanju prvo pokaže svim igračima jučerašnji Carvajalov faul u 122.-oj minuti, a posebno gestu kojom je prokomentirao crveni karton koji je nakon toga dobio. Zatim neka ima pokaže zadnjih 45 sekundi koje su odigrali na Euru.

PO
Polarus
16:33 06.07.2024.

Neka se dalić ugleda na Sesara... koji godinu dana lagano gradi novu Hrvatsku košarkašku repku... to je trener... a ne dalić.. taktika... "daj loptu Modriću kad ne ide"... i to je to... legenda ostarila... automatski i repka...

Avatar Castro
Castro
16:42 06.07.2024.

Ništa strašno se nije dogodilo jer nismo prošli prvi krug i ispali. Navikli smo na njihove uspjehe i dobre igre pa je sad ovo katastrofa. Nije. Katastrofa je to da neuspjeh opravdavaju “ zasluge “ iz prošlosti i bahatost jerr se zna da neće za to snositi bilo kakvu odgovornost. Mogu izgubiti 10-0 svaku tekmu, nitko mi ništa ne može. I rečenica “ sve bih učinio isto “…. Smije nam se u brk. E to nije u redu. Ostalo… to je sport, jednom dobiješ drugi put ne.. samo mi smeta Dalićevo ponašanje posle toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije