unutarstranačke promjene

Šišljagić više neće biti predsjednik HDSSB-a

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Šišljagić više neće biti predsjednik HDSSB-a
07.06.2014.
u 14:26
Vladimir Šišljagić kao i članovi aktualnog Predsjedništva HDSSB-a na predstojećim stranačkim izborima neće se kandidirati za izvršne funkcije
Pogledaj originalni članak

Vladimir Šišljagić kao i članovi aktualnog Predsjedništva HDSSB-a na predstojećim stranačkim izborima neće se kandidirati za izvršne funkcije, ali ostaju aktivni članovi. Stranačke izbore zakazali su za početak listopada. Zaključak je to glavnog stranačkog odbora održanog u Osijeku, a kojega su priopćili novinarima.

- HDSSB će biti spoj iskustva i mladih - poručio je predsjednik HDSSB-a Šišljagić napominjući kako im slijedi donošenje novog Statuta koje će omogućiti da se svi kandidiraju i tako preuzmu odgovornost i mogućnost sudjelovanja u radu stranačkih tijela.

O kandidatima za predsjednika Hrvatske HDSSB-ovci nisu raspravljali niti u svezi s tim donijeli bilo kakve odluke. No, odbacili su špekulacije kako će na predstojećim predsjedničkim izborima u Hrvatskoj HDSSB ili Savez za Hrvatsku kao kandidata podržati Kolindu Grabar Kitarović.

- Nećemo biti privjesak niti HDZ-u, niti SDP-u - rekao je. Na izbore u gradu Vukovaru HDSSB-ovci izlaze sa zajedničkom listom Saveza za Hrvatsku, u kojoj nema Hrasta, koju će nositi njihova članica. Kandidata za gradonačelnika nisu istaknuli, niti su dali potporu bilo kojem kandidatu u utrci za tu funkciju.

>>Šišljagić podnio ostavku Predsjedništvu HDSSB-a!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.