TIJEKOM VJEŽBI

Srušio se ruski borbeni zrakoplov u Kalinjingradu: Oba pilota poginula

Foto: YURI SMITYUK/NEWSCOM
Srušio se ruski borbeni zrakoplov u Kalinjingradu: Oba pilota poginula
12.08.2023.
u 15:06
Vjerojatan uzrok nesreće je tehnički kvar, objavilo je ministarstvo bez drugih pojedinosti
Pogledaj originalni članak

Ruski borbeni zrakoplov Su-30 srušio se u subotu u Kalinjingradu za vrijeme vježbenog leta, pri čemu su poginula dvojica pilota, objavilo je rusko ministarstvo obrane, prenosi Reuters pozivajući se na agenciju RIA-u.

"Zrakoplov Su-30 srušio se u napuštenom području. Letio je bez streljiva. Posada zrakoplova je poginula", priopćilo je ministarstvo.

Vjerojatan uzrok nesreće je tehnički kvar, objavilo je ministarstvo bez drugih pojedinosti. Kalinjingrad je ruska enklava na Baltičkom moru između Poljske i Litve, koje su obje članice NATO-a.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Dim probudio stanare Splita: BMW izgorio na parkingu

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZA
zagi101
12:57 19.08.2023.

ma nemoguće. ruski avion pa da se sruši zbog kvara?! hahahaha