danas u večernjem

Što je sve otkrio vozač Tomislava Salopeka

Foto: VL
naslovnica
Tomislav Salopek
19.08.2015.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

Tomislav Salopek bio je izuzetan čovjek, drag, pošten i vedroga duha. Najviše je volio svoju obitelj o kojoj je uvijek pričao, kazao je za egipatske medije 47-godišnji vozač Mahmoud Metwally, koji je zadnji vidio Salopeka prije otmice, ističući kako je za Tomislava posao u Egiptu bio mačji kašalj s obzirom da je radio u još opasnijim zemljama poput Sirije i Libije.

Autentičnost cijele priče nemilog događaja i otmice Tomislava Salopeka, koju je vozač Metwally ispričao egipatskim dnevnim novinama El Watan, potvrđena je nakon detaljnog pregleda dokumenata egipatske obavještajne službe i ministarstva unutarnjih poslova koji su vodili ispitivanja i istragu o otmici i pogubljenju Tomislava Salopeka.

Metwally je svoju priču počeo od dana kada je izvršena otmica Tomislava.

– Taj kobni dan nikada neću zaboraviti. Naime, 22. srpnja, Tomislav je već bio spakirao svoje stvari spremajući se otići kući i provesti godišnji odmor sa svojom ženom i djecom koje je najviše volio, kazao je Mahmoud Metwally koji je otmicu opisao kao američki akcijski film.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte u našem e-izdanju

>>U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

SDP optužuje: Ljevica zbog Josipovića i Holy gubi 8 mandata

Arsen je rekao sve što se moglo reći o životu i ljubavi

NE crvenoj boji: Od 28 članica samo će Hrvatska imati plavu putovnicu

Biramo najbolji OPG: Uporni stočar s ruba Virovitice

Iza rekordne sezone krije se zamka: Hrvatska 11. u svijetu po ovisnosti o turizmu

Foto: VL

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

JM
jorgovan.mojski
22:16 18.08.2015.

gotovo koju god stranicu da otvaram ,tu je slika arsena dedica

LU
lukateli1
10:09 19.08.2015.

Zasto su pustili vozaca? Nije fer!

GO
goga56020
10:17 19.08.2015.

lukaleli1...a zasto nebi pustili vozaca kada im nije bio potreban. Otmicom Salopeka se zeljela poslati poruka zapadu. Vozac im je bio potpuno beznacajan...pa koliko lokalnog stanovnistva je ISIS poubijao da je nas u Evropi to ostavilo potpuno ravnodusnima. ISIS svakodnevno odrubljuje glave muslimanskom stanovnistvu i razapinje na kriz...i mi smo vec okuglali nate vijesti (nazalost). Prizeljkivati nekome da bude otet kao sto vi to radite je monstruozno...pa i taj vozac valjda ima obitelj i djecu...