Sreća se promijeni u sekundi

VIDEO Je li ovo najsretniji vojnik na svijetu? Mislio je da je otpisan, a onda se dogodio eksplozivan obrat

Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
Destroyed Russian tank remains on the side of the road near the frontline town of Kreminna
Foto: Reuters/PIXSELL
Rat u Ukrajini
Foto: Reuters/PIXSELL
Rat u Ukrajini
15.06.2023.
u 10:17
"Sreća se može promijeniti u trenu, pogotovo u ratu“, stoji uz objavljenu snimku vozila koje je razneseno u eksploziji
Pogledaj originalni članak

Ruskog vojnika koji je sjedio na ruskom oklopnom vozilu njegovi suborci ostavili su napuštenog nakon što nije mogao održati ravnotežu na vozilu, kada su se naglo okrenuli u bijegu pred ukrajinskim snagama. Taj se vojnik tada sigurno zamislio nad svojom sudbinom, jer je ostavljen sam na fronti, no za nekoliko trenutaka sve se promijenilo.

Naime, oklopno vozilo se brzo udaljavalo u smjeru ruskih položaja, no kad se već mislilo da su uspjeli se izvući s bojišnice vozilo je razneseno u eksploziji, zajedno sa svojom posadom. Da ruski vojnik nije pao sa vozila, posljedice eksplozije bi po njega bile pogubne.

VIDEO "Najsretniji" ruski vojnik

Sve je snimio dron specijalne jedinice „Omega“ ukrajinske vojske koji su snimku i plasirali na telegram i twtter. Lokacija događaja nije objavljena.

„Sreća se može promijeniti u trenu, pogotovo u ratu“, stoji uz objavljenu snimku.

VEZANI ČLANCI:

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Behemot
Behemot
13:10 17.06.2023.

S obzirom da su Rusi od ljeta prošle godine u defanzivi (osim oko Bahmuta) ovo je očito godinu dana stara snimka za podizanje posrnulog visokog ukrajinskog morala.