zaprijetili mu nožem

Šveđaninu ukrali novac i nakit vrijedan više od 50 tisuća kuna

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Šveđaninu ukrali novac i nakit vrijedan više od 50 tisuća kuna
08.07.2012.
u 13:50
Šveđanin je prijavio kako su mu prišli, zaprijetili nožem i na engleskom jeziku zatražili da im preda novac.
Pogledaj originalni članak

U subotu ujutro, oko 5 sati, u ulici VIII Mediteranskih igara na splitskom Poljudu, u blizini popularnog kluba Vanilla grupica mlađih muškaraca opljačkala je 33-godišnjeg Karla Tobiaja H., državljanina Švedske.

Policiji je prijavio kako su mu prišli, zaprijetili nožem i na engleskom jeziku zatražili da im preda novac. Izjavio je kako su mu ukrali novac te iznimno vrijedan sat i prsten. Švedski turist procijenio je štetu na više od 50 tisuća kuna, a policija traga za razbojnicima.

Pola sata ranije, oko 4.30 sati na Bačvicama je opljačkan 23-godinji australski državljanin. Splitskoj policiji ispričao je kako su ga na Jadranskom mostu kod plaže na Bačvicama napala dvojica muškaraca. Ukrali su mu novčanik i mobitel. U napadu nije ozlijeđen, a procijenio je kako mu je pričinjena šteta od oko tri tisuće kuna. Policija provodi izvide pokušavajući otkriti napadače, pljačkaše.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MO
modovisisajteMaraschino
18:16 08.07.2012.

sve mi je ovo cudno.... mislim da je on sat i lovu ostavio u nekom nocnom klubu casteci "dame" pa mora imat za doma ispriku da je opljackan da ne bi Inga poludila...

AU
autoritet
23:02 08.07.2012.

Evo dokaza da smo napredni i obrazovani - čak i pljačkaši lijepo govore engleski.

BO
boston
15:00 08.07.2012.

Nadajmo se boljem posjetu ubuduce....