PITANJE KOJE SVE ZANIMA

Trump odgovorio na pitanje koje muči sve i otkrio planove u slučaju poraza

Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS
Republican presidential nominee Trump holds campaign rally in Wilmington, North Carolina
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS
Republican presidential nominee Trump holds campaign rally in Wilmington, North Carolina
22.09.2024.
u 19:25
Donald Trump i Kamala Harris rame uz rame su u nekoliko država koje će vjerojatno biti presudne za ukupni rezultat izbora.
Pogledaj originalni članak

Donald Trump isključio je u intervjuu emitiranom u nedjelju mogućnost kandidiranja na američkim predsjedničkim izborima 2028. u slučaju poraza na izborima u studenom."Ne, ne vidim se u tome, ne vidim se. Mislim da će ovo biti sve", rekao je republikanski kandidat (78) u emisiji Full Measure.

Bivši predsjednik ipak je rekao da vjeruje u uspjeh 5. studenoga kada će mu se na izborima suprotstaviti demokratkinja Kamala Harris. Od povlačenja predsjednika Joea Bidena iz predsjedničke utrke, ishod predsjedničkih izbora neodlučniji je nego ikada.

Donald Trump i Kamala Harris rame uz rame su u nekoliko država koje će vjerojatno biti presudne za ukupni rezultat izbora. Donald Trump, koji nikada nije priznao poraz od Joea Bidena 2020., odbio je nekoliko puta posljednjih mjeseci obvezati se na bezuvjetno priznavanje rezultata izbora u studenom.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Štrumpfeta
Štrumpfeta
22:28 22.09.2024.

Kamala je uljudna, odmjerena, kulturna i ljubazna u formalnoj komunikaciji...šteta što prosječni Amer ipak više voli zaradu i lovu koju mu nudi Trump. Pojest će Trump za doručak i anemičnu elitnu T.Swift 😂

HO
homofobic
21:30 22.09.2024.

Za nas malo starije izgleda da se povijest ponavlja. Sjecamo se kako je uspjesno demokratska masinerija uz potporu medija Predsjednickog kandidara Ronald Reagan-a prozvala trecerazrednim glumcem i kaubojem i nesposobnim za ista. Sada nas pokusavaju uvjeriti kako je Kamala najbolja stvar poslije narezanog kruha a ne tako davno demokratski glasaci joj nisu dali 1% ukupnih glasova pa je izbacena iz daljneg natjecanja. Pokusavaju nas uvjeriti kako je Trump bio nesposoban Predsjednik za siromasno radnistvo, crnce i vojsku. Takoder nesmijemo zaboraviti da je trecerazredni glumac, kauboj i nesposobnjakovic na izborima pobrao 44 drzave a super Predsjednik Carter samo 6! Cekali smo ove izbore preko 3 i pol godine pa cemo pricekati jos mjesec i pol i vidjeti da li nam mediji i Demokrati lazu kao obicno!

DI
Dioniz
21:10 22.09.2024.

Prije godinu dvije dana provedeno je ispitivanje u državi New York koja je inače demokratska.pitanje je baš bilo o kamali h rezultat je bio 80% naj lošiji potpredsjednik Amerike u povijesti zato je sva ova medijiska fama čudna ili opet sve miriše na prijevaru .