Ubili vođu vojske

U Pakistanu ubijen Ilyas Kashmiri, mozak Al' Qaidine vojske

Foto: AFP/Pixsell
U Pakistanu ubijen Ilyas Kashmiri, mozak Al' Qaidine vojske
04.06.2011.
u 15:45
Kashmiri je zajedno sa nekoliko svojih suradnika ubijen u napadu Amerikanaca u 23.15 sati prema lokalnom vremenu
Pogledaj originalni članak

Ilyas Kashmiri, Al' Qaidin "mozak vojske" ubijen je u petak u Pakistanu u bespilotnom napadu Amerikanaca, rekao je glasnogovornik njegove vojne skupine džihad Harakat-ul-Jihad-Islami, javlja CNN. Ipak, pakistanski dužnosnici kazali su kako nisu potvrdili njegovu smrt.

Kashmiri je zajedno sa nekoliko svojih suradnika ubijen u napadu u 23.15 sati prema lokalnom vremenu. Inače, Kashmiri je bio jedan od najopasnijih osoba u svijetu borbe protiv terorizma. 2003. godine uhićen je zbog planiranja atentata na pakistanskog predsjednika Perveza Musharrafa, no ubrzo je pušten na slobodu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

MM
Mladen Miletić
16:07 04.06.2011.

Konačno napokon , prvo je glava uništena a sada i mozak ! Tako konačno da su Ameri napravili posao i sada mogu konačno doma i bez brige su . Ljepo je čuti da ubijaju glave mozgove... Sada više nema razloga da okolo oni nevini glupi podgovoreni bez pameti na stotine tisuča ginu ! Neki su večpomislili da Ameri ubijaju jel vole to da rade sada vidimo istinu završili su posao i konačno smo slobodni. A nije čudo kod te tehnike vremena i i nvesticija da je konačno kraj ! znamo samo jednom mozgu ...

ST
Stockholm
16:16 04.06.2011.

+Another one bites the dust ........ :-) :-) :-) :-)

IR
irani
16:03 04.06.2011.

Another one bites the dust ........ :-) :-) :-) :-)