POLICIJA OBJASNILA

Nesvakidašnja nesreća: Instruktor se sudario s vlastitim učenikom tijekom sata vožnje

Njemačka policija
Foto: Matthias Balk/DPA/PIXSELL
1/2
23.10.2024.
u 23:47

Učenik je pao i zadobio ozljede leđa pa je prevezen u bolnicu na daljnji pregled

Instruktor vožnje sudario se s vlastitim učenikom na satu vožnje u Njemačkoj. Prometna nesreća dogodila se u gradu Schifferstadtu. Instruktor vožnje bio je u automobilu, a njegov učenik na motociklu ispred njega, prenosi Fenix magazin.  

Prema informacijama policije, učenik je kočio na raskrižju prema pravilu desne strane, a instruktor, koji je vozio iza učenika, to je previdio i sudario se s motociklom. Učenik je pao i zadobio ozljede leđa pa je prevezen u bolnicu na daljnji pregled. Nastala je materijalna šteta na oba vozila.

GALERIJA Trebala je biti ponos grada, a pretvorila se u ruševinu: Nakon skoro 40 godina propadanja postat će spas za najmlađe
Njemačka policija
1/23

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije