Jeste li ih vidjeli?

U posljednjih 7 dana nestalo 10 osoba

Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
23.05.2014.
u 10:00
Ako ste vidjeli osobu, posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.
Pogledaj originalni članak

U posljednjih 7 dana nestalo je 10 osoba, priopćile su NENO Novosti, glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba. 

Kristijan Čavlović (17) nestao je u subotu, 17. svibnja, u Ivancu, gdje se udaljio s adrese Pahinsko 6. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Renato Gašpar (18) nestao je u Zagrebu 18. svibnja kada se udaljio s adrese Sv. Mateja 70A u nepoznato. Visok je 175 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bio je odjeven u bijelu jaknu s kapuljačom, traperice i bijele tenisice.

Ilija Jelenić (18) nestao je 22. svibnja. S adrese u Osijeku udaljio se u nepoznato. Visok je 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe, a nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Valentina Jurković (14) također je nestala u četvrtak, 22. svibnja, kada se s adrese Preloščica 206 u Sisku uputila u školu u Topolovcu gdje se nije pojavila. Valentina Jurković, 14-godišnjakinja,  visoka je 155 centimetara, ima kestenjastu kosu, ovalno lice i jače je tjelesne građe a nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Zvonimir Kovačec (67) nestao je u ponedjeljak, 19. svibnja, u Podgaju Petrovskom, gdje se s adrese Podgaj Petrovski 69 udaljio u nepoznato. Kovačec, 67-godišnjak, visok je 175 centimetara, ima kovrčastu prosijedu kosu, male tamnoplave oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Šepav je i zamuckuje, a u trenutku odlaska bio je odjeven u plavu trenirku, smeđe cipele i plavi sako.

Renata Margeta (14) nestala je u Zagrebu 21. svibnja. Ona se udaljila s adrese Trg Ante Starčevića 7 u nepoznato. Visoka je 155 centimetara, ima valovitu kestenjastu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u traper jaknu, traperice i ružičaste tenisice, a sa sobom je nosila sivo-ljubičasti ruksak. 

Renata Marinelić (16) nestala je u Puli 17. svibnja, gdje se udaljila s adrese Boškovićev uspon 6 u nepoznato. Renata, 16-godišnjakinja, visoka je 160 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe, a nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. 

Hrvoje Radulović (38) nestao je u nedjelju, 18. svibnja, u Zagrebu s adrese Vinogradska cesta 29. Visok je 190 centimetara, ima crnu kosu i jače je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bio je odjeven u crnu majicu kratkih rukava i crni donji dio trenirke.

Franjo Šoltes (63) nestao je u Rajevu Selu 17. svibnja, kada se s adrese zrinskih i Frankopana udaljio u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. Šoltes, 63-godišnjak, zadnji put je viđen prije probijanja nasipa na rijeci Savi i potapanja vodom Rajeva Sela.

Nikolina Tokić (17) nestala je u Zagrebu 18. svibnja. Ona se udaljila s adrese Ulica Breza 32 B u nepoznato. Visoka je 170 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, velike smeđe oči i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bila je odjevena u trenirku i crne tenisice. Na glavi je nosila crnu šilt-kapu.

Ako ste vidjeli osobu posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
13:55 23.05.2014.

kradljivci ljudi haraju Hrvatskom uz blagoslov policije, nema što drugo biti, nemože ni MUP ni samozvani "stručnjaci" uvjeriti da fantaziram, zato uvijek nosim gun za pojasom

OB
Objektivno...
10:58 23.05.2014.

Jel se Kristijanova mama zove Nada? Ako je... čujem da bi onda i ona mogla "nestati" na neko vrijeme. Saborski odbor joj jučer skinuo imunitet da može slobodno nestati sukladno zakonu....