Croatia Airlines

U poslovnom razredu za obrok purica s mlincima

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dino Galvagno
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dino Galvagno
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dino Galvagno
12.06.2019.
u 21:41
– Vodio sam se idejom kreiranja ugođaja zagrebačkog obiteljskog stola od početka do sredine 20. stoljeća imajući pritom u vidu snažne utjecaje austrougarske kuhinje i bogatstvo namirnica koje su nudila obližnja seoska gospodarstva – rekao je Dino Galvagno
Pogledaj originalni članak

Croatia Airlines danas je u Zagrebu predstavio novi jelovnik za putnike poslovnog razreda. Novu gastronomsku ponudu na letovima kreirali su proslavljeni hrvatski chef Dino Galvagno i Uje oil bar Leopolda Botterija.

Novi jelovnik poslovnog razreda, koji se u zrakoplove uvodi 19. lipnja, motiviran je jelima zagrebačke kuhinje kao što su šunka, purica s mlincima, varivo od kelja s faširancima, domaći štrukli.

– Vodio sam se idejom kreiranja ugođaja zagrebačkog obiteljskog stola od početka do sredine 20. stoljeća imajući pritom u vidu snažne utjecaje austrougarske kuhinje i bogatstvo namirnica koje su nudila obližnja seoska gospodarstva – rekao je Dino Galvagno.     

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
07:36 13.06.2019.

Štruklji i purica z mlinci su jela zagrebačke kuhinje??? Je, pa svjetski su poznati saborski purani, iznimno kvalitetni

DU
Deleted user
11:42 13.06.2019.

Varivo od kelja u avionu??? Ljudi moji: pripremite zahode!!!

BA
Barbasmora
08:01 13.06.2019.

I to sve domaće Zagrebacko! Recimo domaći struklji iz mikovalovke! Domace kao Vegeta!