Serge Zevlever

Ukrajinac koji je tisućama siročadi pronašao dom poginuo u borbi za Ukrajinu

Foto: Twitter / @SaderCharlie
Foto: Reuters/PIXSELL
Ukrajina
Foto: REUTERS/PIXSELL
Ukrajina
Foto: REUTERS/PIXSELL
Ukrajina
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Krstičević ukrajinskom ministru obrane pokazao naoružanje proizvedeno u Hrvatskoj
Foto: Reuters/PIXSELL
Eksplozije u Kijevu
Foto: VYACHESLAV MADIYEVSKY/REUTERS/PIXSELL
Ukrajina
02.03.2022.
u 11:20
Sinoć smo saznali da je ubijen u sukobu i srca su nam slomljena, rekla je Reynolds kojoj je Zevlecer pomogao da posvoji četvero djece
Pogledaj originalni članak

Serge Zevlever, dobri duh Kijeva koji je pomogao tisućama siročadi da pronađu dom, pogunuo je u borbi za obranu Ukrajine od ruske invazije, prenose svjetski mediji.

Vijest o Zevleverovoj smrti proširila se po društvenim mrežama, a javili su se mnogi čije je živote promijenio na bolje.

- Upravo sam primila vijest da je preminuo naš prijatelj iz Ukrajine, Serge Zevlever, koji nam je olakšao posvajanje Lucy. Neumorno se borio za djecu siročad i pomogao tisućama da pronađu domove. Sinoć je umro na ulicama Kijeva, boreći se za svoju voljenu Ukrajinu. Počivao u miru, Serge - napisala je na Twitteru @SaderCharlie na čiju je objavu reagiralo više od 24.000 ljudi.

Serge Zevlever bio je direktor inozemnih poslova u međunarodnoj agenciji za posvajanje Grace. Kako piše News Channel 9, Zevlever je svojim radom pomogao, među ostalima, Kelly Reynolds, iz američke savezne države Tennessee, da posvoji četvero djece iz Ukrajine.

- Sinoć smo saznali da je ubijen u sukobu i srca su nam slomljena, rekla je Reynolds koja traži sirotišta i udruženja za podršku siročadi u Ukrajini kojima bi htjela donirati pelene i umjetno mlijeko za djecu da bi im pomogla, piše deathobits.

VIDEO Ukrajinac (19) ozlijeđen u pokušaju da obrani svoj grad: "Čim se oporavim vraćam se na prvu crtu"

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.