ŠOKANTNI DETALJI

Užas na istoku Hrvatske. Otac nacrtao svastiku na leđima sina (5), tjerao ga da ga dira

Foto: Boris Scitar/VLM/PIXSELL
Užas na istoku Hrvatske. Otac nacrtao svastiku na leđima sina (5), tjerao ga da ga dira
11.10.2024.
u 15:25
Dok je kazneni progon protiv majke u međuvremenu obustavljen, otac je ispitan te je negirao da je on nacrtao svastiku na djetetovim leđima, već da je ona bila na njegovim leđima kad je došao doma
Pogledaj originalni članak

Otac (29) s istoka Hrvatske kazneno je prijavljen i prijeti mu višegodišnji zatvor jer ga se sumnjiči da je godinu i pol zlostavljao svog 5-godišnjeg sina. Stravične detalje objavio je Jutarnji list, koji pokazuju što se događalo u obiteljskoj kući, na štetu djeteta, od 2022. godine.

Naime, oca se sumnjiči da je naveo svog sina da ga dodiruje u intimnom području. Osim toga, nekoliko mjeseci nakon u istoj je kući pred sinom udarao djetetovu majku i svoju partnericu, a potom je počeo tuči i njega, da bi mu 3. kolovoza na leđima nacrtao simbol svastike i ustaškog znakovlja. Uz to je, navodi se, dao sinu da u ruci drži napravu za usitnjavanje droge i posudu s konopljem, što je sve i snimio. 

Dok je kazneni progon protiv majke u međuvremenu obustavljen, otac je ispitan te je negirao da je on nacrtao svastiku na djetetovim leđima, već da je ona bila na njegovim leđima kad je došao doma. Više je gnjusnih fotografija i snimaka pronađeno na njegovom mobitelu, među kojima na jednoj fotografiji dječak oca po intimnom području maže kremom.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr