BIZARAN SLUČAJ U NJEMAČKOJ

Noću se šuljao vrtovima susjeda i napadao ježeve: Zgrabio životinju pa je bez razloga udario u pod

A European hedgehog is pictured at Prickly Pigs Hedgehog Rescue, in Otley
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/3
05.10.2024.
u 22:47

Sada je muškarac pod istragom zbog neovlaštenog ulaska na posjed i kršenja zakona o zaštiti životinja. Počinitelj je u prošlosti već dolazio u centar pozornosti policije zbog sličnih slučajeva, u kojima je, među ostalim, također zlostavljao ježeve

U Speyeru (Rheinland-Pfalz) policija trenutno istražuje prilično bizaran slučaj okrutnosti prema životinjama. Incident, o kojem je policijski glasnogovornik izvijestio u subotu, dogodio se u noći s prošlog četvrtka na petak.

Mještani su se zaprepastili kada su vidjeli sumnjivu osobu kako se sa svjetiljkom šulja kroz njihovo dvorište. Tada je pozvana policija, ali kada je muškarac primijetio da se približava patrola, pobjegao je. Međutim, na imanju je bila postavljena nadzorna kamera. Muškarac, koji također živi u Speyeru, identificiran je tijekom očevida, piše Fenix Magazin.

Njegovu neobičnom ponašanju svjedočili su i policajci. Čovjek se očito ušuljao na imanje u potrazi za ježevima. Kada je konačno otkrio jednog od malih glodavaca, zgrabio je životinju i nekoliko puta je udario u pod bez razloga.

Sada je muškarac pod istragom zbog neovlaštenog ulaska na posjed i kršenja zakona o zaštiti životinja. Počinitelj je u prošlosti već dolazio u centar pozornosti policije zbog sličnih slučajeva, u kojima je, među ostalim, također zlostavljao ježeve.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Pogledajte posljedice poplave u Podgori: Voda poplavila kuće, tisuće ljudi ostalo bez struje

A European hedgehog is pictured at Prickly Pigs Hedgehog Rescue, in Otley
1/43

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije