TRAŽIO JE POMOĆ

Užas u Njemačkoj: Hrvat (53) namamio mladu ženu u svoj stan pa je silovao

Foto: LIESA JOHANNSSEN/REUTERS
Užas u Njemačkoj: Hrvat (53) namamio mladu ženu u svoj stan pa je silovao
09.08.2024.
u 09:58
Muškarac je u četvrtak izveden pred suca te se očekuju daljnja policijska izvješća nakon provođenja kriminalističkog istraživanja
Pogledaj originalni članak

Stravičan zločin potresao je grad Viersen u njemačkoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija. Tamošnja policija potvrdila je da je 53-godišnji državljanin Republike Hrvatske silovao mladu ženu, nakon čega je pobjegao, no ubrzo je uhićen.

Muškarac je navodno zamolio ženu za pomoć, a zatim ju je namamio u svoj stan i silovao. Žrtva i počinitelj od prije se poznaju, navodi Fenix magazin. Policija je dobila dojavu o zločinu u srijedu oko 14:20, a žrtvu su pronašli u stanu u kojemu je silovana. Osumnjičeni je pobjegao prema centru grada, ali uhićen je.

TEŠKE OPTUŽBE

Nijemci tvrde da su doživjeli horor u Hrvatskoj, žele tužiti splitsku bolnicu: 'Mama je satima ležala u vlastitom urinu'

Obitelj je navodno doživjela dramu u Hrvatskoj nakon što je majka teško ozlijeđena u padu. Prema izjavama njezina sina, prema 55-godišnjakinji su u bolnici postupali bez poštovanja, a značajnije ozljede nisu dokumentirane. No iz KBC-a Split ističu odgovaraju kako je "pacijentica je liječena u Kliničkom bolničkom centru Split od 25. do 29. srpnja 2024. te su za vrijeme hospitalizacije učinjeni svi potrebni dijagnostičko-terapijski postupci te joj je pruženo liječenje i sva potrebna zdravstvena njega prema pravilima struke".

Iako je potvrđeno da su se 53-godišnjak i žena, čija se točna dob ne navodi, od prije poznaju, nije objavljeno u kakvom su odnosu bili. Na službenim stranicama policije navodi se da je Hrvat osumnjičen za "teški seksualni zločin", otmicu sa svhom iznuđivanja i "druge zločine". 

Muškarac je u četvrtak izveden pred suca te se očekuju daljnja policijska izvješća nakon provođenja kriminalističkog istraživanja.

VIDEO Užas u Slavonskom Brodu: Pronađena dva ozlijeđena muškarca, jedan preminuo

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.