PJEVAO BAJU MALOG KANIDŽU

Vučić pozirao s odvjetnikom koji je završio u hrvatskom zatvoru: 'Zatvorili su ga jer je Srbin'

Foto: Instagram
Vučić pozirao s odvjetnikom koji je završio u hrvatskom zatvoru: 'Zatvorili su ga jer je Srbin'
25.08.2024.
u 17:24
Vučić je također naglasio da je Berić proveo 15 dana u zatvoru jer je u svom automobilu pjevao pjesme Baje Malog Knindže.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je u nedjelju na svom Instagram profilu fotografiju s Nemanjom Berićem, Srbinom koji je nedavno uhićen u Hrvatskoj. Vučić je primio Berićevog odvjetnika u zgradi predsjedništva te u svojoj objavi istaknuo kako su "hrvatske vlasti Berića uhitile samo zato što je Srbin".

"Ovako nam često govore o europskim standardima u vladavini prava, a ja se nadam da takve 'standarde' nikada nećemo dostići", napisao je Vučić, dodavši kako je obećao Nemanji i njegovoj supruzi Jani da će zajedno otići na jedan od koncerata Baje Malog Knindže. 

Vučić je također naglasio da je Berić proveo 15 dana u zatvoru jer je u svom automobilu pjevao pjesme Baje Malog Knindže. Hrvatska policija optužila ga je za narušavanje javnog reda i mira, a u optužnici je navedeno da je Berić na Facebooku, po ulasku u Hrvatsku, objavljivao pjesme i sadržaje koji veličaju SAO Krajinu i četničke vođe.

Osim toga, na svom profilu s više od devet tisuća pratitelja, dijelio je fotografije i videozapise koji glorificiraju osuđene ratne zločince poput Momčila Đujića, Draže Mihailovića i Ratka Mladića, čime je omalovažavao građane Hrvatske. Berić, rodom iz Knina, pušten je iz šibenskog zatvora u subotu.

VEZANI ČLANCI: 

 

MILJENKO JERGOVIĆ

Siniša Pavić, legendarni Sinjanin, koji se u petoj godini odrekao hrvatskog podrijetla i okrenuo Beogradu

Nije se on, kako pišu zaštitnici hrvatstva na Dnevno hr, odrekao hrvatskog podrijetla i okrenuo Beogradu, nego ga je tako shvaćenog hrvatstva lišio njegov talent. Želim li ja to reći da hrvatstvo podrazumijeva netalentiranost za sve drugo čime se čovjek bavi? Naravno da ne govorim to, nego kažem da će svaki talentiran čovjek u hrvatskoj kulturi biti od antitalenata koji štite i brane njezino hrvatstvo proglašen za izdajnika

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar Castro
Castro
18:50 25.08.2024.

Lagan zadatak.. doživotna zabrana ulazka u Hrvatsku . Amen. Pogledaj što je učinio tip u Njemačkoj a prošle godine ga trebali izbaciti iz države… Zamisli ovog srbina što bi sve radio i govorio da mu pustiš ..!! Ovako, s one strane što te volja…

BE
beppi
18:24 25.08.2024.

Nadam se da je dobio i zabranu ulaska u HR barem narednih 10 godina.

ME
Melada
19:02 25.08.2024.

Birtijske ”igre” predsjednika drzave i odvjetnika poslanog da cini nered.