Adam Mitchell

Bivši igrač Zvezde pozirao s hrvatskom zastavom. Srpski mediji: 'Zapalio je društvene mreže'

Adam Mitchell
Instagram/Adam Mitchell
25.08.2024.
u 16:53

"Bivši igrač Crvene zvezde raširio šahovnicu! Drži zastavu Hrvatske s osmijehom na licu, fotka zapalila Instagram" piše u naslovu Kurir

Nogometaš Adam Thomas Mitchell (28) izazvao je reakcije u srpskoj javnosti nakon što je pozirao s hrvatskom zastavom. Ovaj bivši igrač Crvene Zvezde objavio je na Instagramu fotografiju sa zastavom, a vijest su ubrzo prenijeli srpski mediji.

"Bivši igrač Crvene zvezde raširio šahovnicu! Drži zastavu Hrvatske s osmijehom na licu, fotka zapalila Instagram" piše u naslovu Kurira, a potom je tu bio i kratki povratak na dio klupskog igračkog puta Adama Mitchella. "Sjećate li se Adama Mitchella? Nekadašnji nogometaš Crvene zvezde objavom na svojem profilu na Instagramu zapalio je društvene mreže. On je s osmijehom na licu raširio zastavu Hrvatske i ova fotografija donijela mu je veliki broj komentara i lajkova", dodaje Kurir.

Inače, Adam Thomas Mitchell je profesionalni nogometaš koji igra na poziciji središnjeg braniča za klub Auckland City u ISPS Handa Premiershipu. Iako je rođen u Hrvatskoj, Mitchell nastupa za reprezentaciju Novog Zelanda. Naime, rođen je 1. lipnja 1996. u Vrgorcu, njegov otac je Novozelanđanin, dok je majka bosanska Hrvatica. Zbog toga ima i novozelandsko i hrvatsko državljanstvo. 

U Europu je prešao u ljeti 2016. godine, kada je potpisao ugovor s Crvenom Zvezdom iz Beograda. Potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju produljenja na još dvije godine, no kako bi dobio više prilika za igru, ubrzo je poslan na posudbu u OFK Beograd. Mitchell je u veljači 2017. prešao u slovenski klub NK Celje, a sezonu 2017./18. proveo je kao redoviti član U23 momčadi Bolton Wanderersa u Engleskoj. Nakon što je napustio Bolton, vratio se na Novi Zeland i u veljači 2019. potpisao za Team Wellington.

VEZANI ČLANCI:

Na reprezentativnoj razini Mitchell je igrao za novozelandske U-17 i U-20 selekcije te je sudjelovao na FIFA U-17 Svjetskom prvenstvu 2013. i FIFA U-20 Svjetskom prvenstvu 2015. Za seniorsku reprezentaciju Novog Zelanda debitirao je 24. ožujka 2018. godine u prijateljskoj utakmici protiv Kanade.

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Adam Mitchell
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije