12 APOSTOLA HRVATSKE KUHINJE

Zanat je pekao u Njemačkoj i Danskoj, a sada već godinama kuha za 'Vatrene': 'Najdraži ručak bio bi - pred finale'

Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
Zanat je pekao u Njemačkoj i Danskoj, a sada već godinama kuha za 'Vatrene': 'Najdraži ručak bio bi - pred finale'
26.12.2023.
u 19:39
Prekomjerne količine dio su šušura. Ali kuharima, kaže chef Tomica Đukić, nije zanimljivo samo ispeći svinjsko pečenje

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 1

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
20:25 26.12.2023.

Zanat je pekao i u KBC Osijek gdje mu je sugerirano da da otkaz nakon muljaža s nabavama i pripremom hrane i začina koji se nikad nisu pojavili na jelovnicima pacijenata. Ne znam u kojoj je fazi ta istraga, ali tu je bilo svega. Može se pronjuškati po netu za detalje, ali tako stvari stoje. Hint: Drago Hedl.