BRANILA GA

Oglasila se Željka Markić: 'Odgovori Bartulice su prilično logični, dvije su mogućnosti'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Predstavljeno Izvješće o netrpeljivosti i napadima na Katoličku Crkvu i katoličke vjernike u Hrvatskoj
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Krenuo 9. Hod za život
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Okrugli stol o 10 godina od narodnog referenduma o braku
06.06.2024.
u 16:23
Markić se u svojoj objavi obrušila na novinarku Maju Sever koja je poručila kako ''nema ništa protiv obitelji Bartulice, ali joj nije jasno zašto je uzeo kredit ako mu je majka darovala sredstva od prodaje'', pa se i osvrnula na izjave Bartulice
Pogledaj originalni članak

Željka Markić iz Udruge U ime obitelji oglasila se povodom nedavnog otkrića medija da Stephen Nikola Bartulica, kandidat Domovinskog pokreta za euroizbore, sa suprugom otplaćuje kredit zbog kojeg mu mjesečno ostane 38 eura mjesečno. On se ranije, podsjetimo, pravdao time da se financira sredstvima koje je dobio od majke, odnosno od prodaje nekretnine u Gračanima. 

Markić se u svojoj objavi obrušila na novinarku Maju Sever koja je poručila kako ''nema ništa protiv obitelji Bartulice, ali joj nije jasno zašto je uzeo kredit ako mu je majka darovala sredstva od prodaje'', pa se i osvrnula na izjave Bartulice, smatrajući kako su njegovi odgovori ''prilično logični za nekoga tko razumije kako se ulazi u kupovinu nekretnine koja je rijetkost na tržištu''. Izađite iz svoje rupe, i pogledajte činjenice, poručila je Markić. 

- Bartulica je sigurno odahnuo. Maja Sever nema ništa protiv njega. Iako danima reklamira njegovo blaćenje. Sad joj "iskreno nije jasno" zašto bi netko kome je mama poklonila novac - podigao kredit. Iznijet ću samo 2 logične mogućnosti. Polako i razgovjetno - započela je svoju objavu Markić.

''1. znaš da ćeš uskoro dobiti novac od nasljeđa, otvorila se prilika za kupovinu kuće na Prviću, želiš ući u tu investiciju, ali prodavatelji ne žele čekati da tvoja mama proda kuću.  Digneš kredit, isplatiš prodavatelje, kredit ćeš zatvoriti kad uđe novac od nasljeđa.

POVEZANI ČLANCI:

2. znaš da ćeš dobiti novac od nasljeđa, ali ti osim novca za kupovinu kuće treba i novac za njezinu obnovu... Digneš kredit, isplatiš prodavatelje, dobiješ novac od nasljeđa kojim pokrivaš dio svojih životnih troškova, ostatak ulažeš u obnovu kuće'', navela je razloge Markić. 

Netko joj je kasnije prokomentirao i zašto tvita u 2.30 sati ujutro, na što je ona poručila kako ''ima puno posla oko Hoda za život  i zaostatke u peglanju'', dodajući sarkastično kako je ''ranom zorom pročitala što muči iskrenu Maju Sever i odlučila joj pomoći''.

- Mene usrid noći muči jedino nepravda u svijetu. U skladu s vašim geslom o ljubavi prema ljudima - poručila je. Zanimljivo je bilo pitanje još jedne osobe u komentarima koja je pitala koja banka je spremna pružiti kredit ako je poznato da nakon plaćanja mjesečne rate ne ostane osobi gotovo pa ništa, no Markić je imala odgovor i na to. 

- Ne znam točno. Možda opterećivanjem sudužnikove imovine i prihoda. Uglavnom, činjenica da vi ne znate kako je on dobio kredit ne znači da ga nije dobio na pošten način - pravdala ga je Markić. 

>> VIDEO Pogreška na plakatima Domovinskog pokreta za Europski parlament

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

PR
pritiskovic
12:35 07.06.2024.

U istu tikvu pušete....

TA
takoje
10:53 07.06.2024.

kad nešto gđa. Markić kaže to ništa neznači .....

ME
MenKa
08:10 07.06.2024.

Nakon ovog teksta B. Odmah javno izmolio uz kruunicu. Bog u našoj zemlji ima razumijevanja za lopine. Sve dok ubacuju u škrabicu smiju sjedit u prvim redovima