PRODALI DIO NASLJEDSTVA

Bartulica se opet oglasio: Samo ću reći da imam, Bogu hvala, roditelje koji su i dalje u SAD-u

Zagreb: Članovi Domovinskog pokreta dolaze na sjednicu Predsjedništva stranke
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
05.06.2024.
u 19:08

Cijeli život su tamo dobro situirani i krajem prošle godine su jednu nekretninu u Zagrebu prodali i dio nasljedstva što pripada meni su mi već isplatili, poručio je

Nakon što je u javnost isplivala informacija da DP-ovac Stephen Nikola Bartulica i njegova supruga imaju kredit zbog kojeg mjesečno raspolažu s tek 38 eura, zastupnik i kandidat na EU izborima oglasio se preko odvjetnika, poručivši kako ''životne troškove podmiruje sredstvima koje mu je darovala majka''. 

''Naravno da je u Republici Hrvatskoj za dostojan život višečlane obitelji potreban daleko veći novčani iznos. Te svakodnevne životne troškove zastupnik Bartulica podmiruje sredstvima koje mu je darovala njegova majka, zajedničkom obiteljskom odlukom. Roditelji zastupnika Bartulice žive i borave u Sjedinjenim Američkim Državama, i uz zastupnika Bartulicu imaju još kći koja stanuje u Rimu te trojicu sinova od kojih su dvojica zaređeni svećenici'', napisao je ranije, a potom se i on sam oglasio preko HRT-a te komentirao navode o nekretnini na otoku Prviću.

- Ova predmetna nekretnina stečena je u prvom mjesecu, u zakonskom roku ću je unijeti u imovinsku karticu, nije ništa sporno. Ono što najviše zanima ljude, kako ja podmirujem svoje obveze, samo ću reći da imam, Bogu hvala, roditelje koji i dalje borave u Americi. Cijeli život su tamo dobro situirani i krajem prošle godine su jednu nekretninu u Zagrebu prodali i dio nasljedstva što pripada meni su mi već isplatili - komentirao je. 

POVEZANI ČLANCI:

- Ja sam to danas opširno opisao. Ništa nisam protupravno, nečasno ili, nedaj Bože, prevarom stekao otkad živim u Hrvatskoj. Ovaj linč koji se odvija dobiva takve razmjere da se moju djecu zastrašuje kad idemo u školu - dodao je. 

>> VIDEO Premijer usred presice isprobao kimono: 'Malo je knap'

Komentara 29

MR
MrkiMedo38
21:48 05.06.2024.

Nadam se da su DP-ovci ponosni kojeg su luzera izabrali. I taj će nama tu maglu prodavat…. S 54 godine ga mama financira. A vidi se koliki su domoljubi buduću prodaju nekretnine u HR, a ne u Americi.

PR
pritiskovic
20:32 05.06.2024.

Vrati se mami i tati, tamo te vole!

PO
Polarus
20:16 05.06.2024.

gleda u kameru i laže... i zna da mi znamo da laže... i ne diraga ni 5%... to je najogavnija vrsta ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije