predizborna kampanja

Zoran Milanović u Vrgorcu: Izbori nisu ni blizu odlučeni

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Zoran Milanović u Vrgorcu: Izbori nisu ni blizu odlučeni
04.11.2011.
u 16:01
Vođa Kukuriku koalicije posjetio je Mesnu industriju ''Braća Pivac'' te najavio da će ovo biti najjeftinija kampanja dosad.
Pogledaj originalni članak

Zoran Milanović, kandidat Kukuriku koalicije za premijera, u pratnji Arsena Bauka i prof. Branka Grčića posjetio je Mesnu industriju "Braća Pivac" u Vrgorcu.

– Ovo je jedna od najuspješnijih mesnih industrija u zemlji i primjer uspješnog poslovanja. Bilo je potrebno mnogo truda da se izgradi ovakvo nešto – naglasio je Milanović.

Zamoljen da komentira medijske ankete koje posljednjih dana veliku prednost daju Kukuriku koaliciji, Zoran Milanović poručio je da još ništa nije gotovo i kako izbori nisu ni blizu odlučeni. Najavio je da će ovo biti kampanja u kojoj će potrošiti najmanje novca.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Mater
Mater
16:49 04.11.2011.

Najmanje novaca? Jučer je Jakovčić najavio kako će Kukuriku koalicija na predizbornu kampanju potrošiti 15 milijuna kuna... Koliko se onda do sada trošilo?

RA
rasa
22:52 04.11.2011.

Sve je O.K., samo stranku treba modernizirati, rješiti se korupcionaša ,osloboditi se raznoraznih mrzitelja svehrvatskog pod krinkom ateizma i agnosticizma (čast istinskim ateistima i agnosticima) ,osloboditi se uspavanih i nazdnih ulješura,a onda tek vladati.

TI
tihomir17
13:20 07.11.2011.

velike stranke dobijaju izbore kao recimo Friščev HSS dok male nemaju šanse recimo HDSS ili Hrvatska demokratska seljačka stranka pušiona.