KAOS U ZAPREŠIĆU

FOTO Nadrogirani i s lažnim pištoljem i štakom pljačkali kladionicu: Nije im pošlo za rukom, evo scena s uhićenja

Foto: PUZ
Zaprešić: Kradljivci uhvaćeni na djelu
Foto: PUZ
Zaprešić: Kradljivci uhvaćeni na djelu
Foto: PUZ
Zaprešić: Kradljivci uhvaćeni na djelu
Foto: PUZ
Zaprešić: Kradljivci uhvaćeni na djelu
10.10.2024.
u 11:04
Kod savladavanja otpora jedan od počinitelja lakše je ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Rebro
Pogledaj originalni članak

Noćas oko 2 sata u Zaprešiću, u Ulici bana Josipa Jelačića, tijekom obavljanja redovnih zadaća policajci su posumnjali da se u poslovnici igara na sreću odvija kazneno djelo. U poslovnici, kasnije je utvrđeno, u tom trenutku nalazila su se dvojica maskiranih muškaraca, od kojih je jedan bio naoružan. Prijeteći oružjem zaposlenici u dobi od 40 godina otuđili su novac iz poslovnice. U tom  su se prostoru prilikom razbojništva nalazili i građani. Jednoga od kradljivaca policajci su savladali uz uporabu sile prilikom izlaska iz poslovnice. Unatoč odbijanju muškarca da postupi prema naredbama policijskih službenika, on je savladan. Nedugo zatim iz objekta je izašao drugi počinitelj s oružjem u ruci, koji je također razoružan i savladan.

Obojica su dovedena u službene prostorije policije, gdje je utvrđeno da se radi o 28-godišnjacima pod utjecajem opojnih sredstava. Kod savladavanja otpora jedan od počinitelja lakše je ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Rebro. Na mjestu događaja pronađen je pištolj nalik na pravi, nož te štake koje su koristili simulirajući otežani hod pri činjenju razbojništva kao i sav novac. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.