Pohvale

Fran Žilinski najbolji igrač jakog turnira u Barceloni

Foto: VL
Ponikve
Foto: VL
Ponikve
Foto: VL
Ponikve
12.06.2014.
u 11:15
Iako smo izgubili u finalnoj utakmici, pružili smo odličan otpor velikom protivniku – pohvalio je mlade igrače trener Hrkač
Pogledaj originalni članak

Limači nogometnog kluba Ponikve, 2003. godište, pod vodstvom trenera Hrvoja Hrkača sudjelovali su na međunarodnom nogometnom turniru Barcelona football festival koji se održavao u predgrađu Barcelone Santa Susanni. U kategoriji limača sudjelovalo je deset momčadi, podijeljenih u dvije skupine, iz Engleske, Španjolske, Škotske, Martiniquea i Hrvatske.

U skupini su naši limači redom pobjeđivali španjolsku momčad CF Martorelles, francuski Es Viry, engleski Bootle JFC i momčad organizatora turnira u kojoj su igrali igrači iz cijele Europe BFF. U polufinalu Ponikve je dočekala druga momčad CF Martorellesa koju su s lakoćom pobijedili i plasirali se u finale. U drugoj skupini FC Barcelona je pobijedila sve protivnike i lako prošla polufinale.

U finalnoj utakmici susrele su se dvije najbolje momčadi turnira, NK Ponikve i FC Barcelona. U pravoj nogometnoj ljepotici šanse su se redale na obje strane, Barcelona je vodila 2:0, 3:1 i 4:2, ali se naši limači nisu predavali ni u jednom trenutku. Golovima Bekića, Kličeka i Žilinskog uspjeli su doći na 4:4. Ipak, par minuta prije kraja Barcelona ponovno dolazi u vodstvo za konačnu pobjedu 5:4.

– Iako smo izgubili u finalnoj utakmici, pružili smo odličan otpor velikom protivniku te je nedostajalo samo malo sreće da napravimo prvoklasno iznenađenje – kazao je trener Hrkač.

Još jedno veliko priznanje NK Ponikvama jest i nagrada za najboljeg igrača turnira koju je dobio Fran Žilinski.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.