KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA

Koncertom zagrebačkog kantautora Zvonimira Varge večeras starta druga sezona projekta 'Book & Urban Sound'

Foto: Knjižnice grada Zagreba
Koncertom zagrebačkog kantautora Zvonimira Varge večeras starta druga sezona projekta 'Book & Urban Sound'
11.10.2024.
u 14:01
Nastup kojim će Varga obilježiti 15 godina karijere održat će se večeras, s početkom u 19 sati, u Knjižnici Vladimira Nazora u Vodovodnoj 13
Pogledaj originalni članak

Knjižnice grada Zagreba i u novoj sezoni nastavljaju s konceptom malih koncerata u zagrebačkim knjižnicama, a prvi u nizu je koncert zagrebačkog kantautora Zvonimira Varge koji će se večeras, s početkom u 19 sati, održati u Knjižnici Vladimira Nazora u Vodovodnoj 13. U sklopu festivala "Velika rock eksplozija #16", Varga će svojim nastupom obilježiti 15 godina karijere. 

– Dovođenje glazbe u knjižnične prostore ima velik odaziv publike i dobre reakcije korisnika knjižnice. Sada ugošćujemo drugu sezonu projekta "Book & Urban Sound" koji kvalitetnim odabirom glazbenika ostvaruje atraktivne i zanimljive nastupe – ističu organizatori. 

VEZANI ČLANCI: 

Varga je ove godine objavio i četvrti singl “Popodnevni blues”, u suradnji s producentom Alenom Šenkovskim, a ujedno je to i prva Vargina klasična blues "stvar" u karijeri. Tijekom 15 godina Varga je objavio 30-ak singlova, deset albuma, dvije kompilacije, EP, knjigu poezije, slikovnicu, a sklada i glazbu za kazališne predstave. Svaka njegova pjesma prikazuje mnogo različitih stanja svijesti, događaja, zapažanja i raspoloženja, a ugodno ih je slušati upravo zbog jednostavnosti formata. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.