DANI STARE PEŠČE

Kvart Smogovaca pravi feštu: Sportski turniri, izbor za 'naj pesa' i plesnjak uz Dobri duh Zagreba

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Kvart Smogovaca pravi feštu: Sportski turniri, izbor za 'naj pesa' i plesnjak uz Dobri duh Zagreba
18.10.2024.
u 11:40
Očekuje vas bogat program: radionice za sve uzraste, sportske igre i turnire, zanimljive predstave, tombolu, kao i ukusne fritule
Pogledaj originalni članak

Vratite se u djetinjstvo, u dane ispunjene bezbrižnom igrom na ulicama, parkovima i školskom na Danima Stare Pešče koji se održavaju sutra.  – Ovaj događaj okuplja sve - bilo da ste odrasli ovdje ili ste tek počeli otkrivati čari našeg kvarta, svi ste dobrodošli! Želimo ovaj poseban dan ispunjen zabavom, sjećanjima i pozitivnom energijom podijeliti sa starim i novim susjedima, prijateljima i svima koji se žele pridružit – pozivaju organizatori te dodaju kako će se program odvijati u Bužanovoj ulica, sportskom igralištu Treće gimnazije i OŠ Dragutina Kušlana te u Mjesnom odboru Peščenica na adresi Njegoševa 10. .

Tamo vas očekuje bogat program: radionice za sve uzraste, sportske igre i turnire, zanimljive predstave, tombolu, kao i ukusne fritule. A četveronožni ljubimci će imati priliku sudjelovati u izboru za Naj Pesa Pešče. Zabava se nastavlja i navečer kada vas u Mjesnom odboru Peščenica u Njegoševoj 10 očekuje plesnjak uz Dobri duh Zagreba i tombola s poklonima pokrovitelja. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.