Prozivka

Mladi HSS-a: Isušiti močvaru nepravilnosti u SC-u!

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Mladi HSS-a: Isušiti močvaru nepravilnosti u SC-u!
08.03.2012.
u 12:51
Potrebno je da se konačno omogući transparentno poslovanje SC-a Zagreb koji se pretvorio u močvaru nepravilnosti rada, poručili su mladi HSS-a.
Pogledaj originalni članak

Sveučilišna organizacija HSS-a izražava veliku zabrinutost zbog najava da bi se od jeseni, nakon poskupljenja ZET-a, mogao dogoditi još jedan veliki udar na studentski standard u Zagrebu – poskupljenje smještaja i prehrane za studente.

– Stalno se od vodstva SC-a Zagreb dobivaju informacije da su cijene smještaja i prehrane krive za toliko dugovanje SC-a, a zapravo bježe od odgovornosti za  netransparentno poslovanje i nepravilnosti u radu, što je dovelo do gubitaka kojima svjedočimo – poručili su mladi haesesovci na današnjoj konferenciji za novinare.

Zatražili su od resornog ministra i rektora da poduzmu sve mjere kako bi se istražilo i utvrdilo dugovanje te ustanove.

– Potrebno je da se konačno omogući transparentno poslovanje SC-a Zagreb koji se pretvorio u močvaru nepravilnosti rada. Sveučilišna organizacija HSS-a smatra da je nužno da preko svih nadležnih institucija (Državni inspektorat, Državna revizija) utvrdite odgovornost za nagomilane nepravilnosti i dugovanja – pozvali su nadležne na rad.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.