pogledajte kampanju

Moda nije samo za časopise i piste, evo je usred Zagreba

Foto: Zvonimir Ferina
zona 45 kampanja (1)
Foto: Zvonimir Ferina
zona 45 kampanja (1)
Foto: Zvonimir Ferina
zona 45 kampanja (1)
06.05.2013.
u 12:27
Regionalni sajam mode Perwoll Zona 45 održat će se od 16. do 19. svibnja na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu
Pogledaj originalni članak

Glumica Judita Franković, voditeljica Marijana Batinić i fotografkinja Mara Bratoš zvijezde su kampanje regionalnog sajma mode Perwoll Zona 45 koji će se od 16. do 19. svibnja održati na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu. 

Tri dame koje su domaćoj javnosti poznate po svojim profesionalnim uspjesima, ali koje pozornost privlače i svojim modnim izričajem, ljubiteljice su domaćeg dizajna koji redovito promoviraju te predstavljaju idealan izbor za ulogu ambasadorica najvećeg regionalnog sajma mode. 

U tom povodu snimljena je i kreativna kampanja kroz koju se provlače romantični motivi Zagreba, a Judita, Mara i Marijana kroz vlastite priče šalju poruku kako moda nije rezervirana samo za modne časopise i piste nego je dio svakidašnjeg života. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.