teška nesreća

Noćna drama u Zagrebu: Audi oduzeo prednost taksiju, prolaznici pomagali ozlijeđenom taksistu

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Ilustracija
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Ilustracija
16.04.2023.
u 10:51
Inače, 57-godišnji vozač upravljao je taksi vozilom i čini se, najteže je prošao u nesreći. Neposredno nakon sudara u pomoć su mi priskočili prolaznici koji su šokiranom i ozljeđenom vozaču pomogli do dolaska hitne medicinske pomoći.
Pogledaj originalni članak

Teška prometna nesreća kasno sinoć, odnosno rano jutros dogodila se u centru Zagreba. Na križanju Gajeve i Berislavićeve ulice došlo je do sudara automobila marke Audi i taxi vozila marke Dacia. Najteže je u cijelom događaju stradao vozač taksija.

Iz zagrebačke policije potvrdili su događaj. 37-godišnjak koji je Berislavićevom upravljao osobnim automobilom u smjeru istoka dolaskom na raskrižje s Gajevom nije se zaustavio na znak stop i nije propustio vozila koja imaju prednost, navodi policija.

- Naletio je na vozilo kojim je upravljao 57-godišnjak. Muškarac se kretao Gajevom ulicom u smjeru sjevera. Zadobio je lakše tjelesne ozljede - ističu.

Inače, 57-godišnji vozač upravljao je taksi vozilom i čini se, najteže je prošao u nesreći. Neposredno nakon sudara u pomoć su mi priskočili prolaznici koji su uz šokiranog i ozljeđenog vozača bili do dolaska hitne medicinske pomoći.

>> VIDEO: Velika Gorica: Proletio autom kroz rotor

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar brons
brons
11:40 16.04.2023.

Odmah postaviti uspornike, znak STOP 90 % vozaca ignorira

DU
Deleted user
11:36 16.04.2023.

Nikad viđena drama, sudarila se dva auta...