DRAMA NA KRIŽANJU

FOTO/VIDEO Auto na krovu, ozlijeđena djeca: Pogledajte kaos u Zagrebu, sudarila se dva auta, promet stoji

Foto: Mladen Miletić
1/4
25.10.2024.
u 13:00

Očevid je u tijeku, a policija istražuje okolnosti nesreće.

U Zagrebu je došlo do prometne nesreće na križanju Kustošijanske i Ilice, gdje su se sudarili VW Caddy i Peugeot.  U incidentu je Peugeot prevrnut, a dvoje male djece prebačeno je u bolnicu. 

Srećom, prema prvim informacijama, djeca su dobro i nisu pretrpjela ozbiljnije ozljede. Iz PU zagrebačke javljaju kako je djeci pružena liječnička pomoć u Klaićevoj bolnici. 

"Promet je prema zapadu skroz stao, prema gradu ide sporo", javlja nam čitatelj. Očevid je u tijeku, a policija istražuje okolnosti nesreće. Vozačima se savjetuje oprez u tom dijelu grada zbog otežanog prometa. 

>>> VIDEO Sudar na križanju Kustošijanske i Ilice

>>> FOTO Kaos u Zagrebu: Auto na krovu 

1/4
Ključne riječi

Komentara 7

PA
papiribica
13:59 25.10.2024.

Kaos je i bez prometne. Zagreb je prometno i infrastrukturno jezivo zapušten grad.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:45 25.10.2024.

normalni zg vozači

18
188
14:03 25.10.2024.

Ljudi se voze bez zrna soli pameti kao nogometaši su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije