za vrijeme radova

Bizarna krađa u Zagrebu: Lopovi ukrali ogradu iz bolnice u Vinogradskoj, šteta nekoliko desetaka tisuća eura

Ravnatelj Vinogradske bolnice: 'Stabilno je, svi vitalni znakovi su sad u redu'
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
15.04.2023.
u 12:06

Zagrebačka policija na svojim je stranicama objavila vijest o prilično bizarnoj krađi koja se odvila tijekom proteklog tjedna u Zagrebu.

Naime, između 7. i 13. travnja na Črnomercu u Vinogradskoj ulici, nepoznati je počinitelj iz zgrade medicinske ustanove koja je u obnovi s unutarnjeg stubišta otuđio ogradu.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća eura, poručuju iz policije.

Podsjetimo, od ožujka je na snazi privremena regulacija prometa u ulicama oko KBC Sestre Milosrdnice zbog radova na bolnici pa će se u pojedinim ulicama voziti jednosmjerno.

Zbog povećanja protočnosti prometnog toka, tijekom radova obnove objekata KBC-a „Sestre Milosrdnice“, na Grahorovoj ulici na dijelu od Ilice do Ulice grada Mainza uspostavit će se jednosmjeran promet smjer sjever-jug u dvije prometne trake. Privremena regulacija prometa uspostavlja se od danas i trajat će do završetka radova obnove bolnice.

>> VIDEO: Eksplozija tijekom govora japanskog premijera izazvala kaos, sklonjen je na sigurno

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Guy_Fawkes
Guy_Fawkes
13:13 15.04.2023.

Malo mi "baca" na izvjesnu manjinu koja obogaćuje naše društvo.....

ZJ
Zjako
01:56 16.04.2023.

Nije ukrao , kaže se posudio. Kao onaj klipan tramvaj od 20-tak tona, koga briga za par kila ograde

ZA
zagi101
15:00 15.04.2023.

kaj nije zapela obnova vinogradske jer su Turci se povukli pa nema tko raditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije