ZBOG NEPREDVIDIVIH OKOLNOSTI

Otkazan humanitarni koncert za Klaićevu bolnicu: Prikupljenim sredstvima trebao se kupiti uređaj za dječju onkologiju

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
Otkazan humanitarni koncert za Klaićevu bolnicu: Prikupljenim sredstvima trebao se kupiti uređaj za dječju onkologiju
12.09.2024.
u 14:50
Al Bano, legendarni talijanski glazbenik i veliki prijatelj Hrvatske koji je trebao nastupati na koncertu, izrazio je duboko žaljenje zbog ove situacije i obećava da će uskoro nastupiti pred zagrebačkom publikom.
Pogledaj originalni članak

Donatorski koncert "Al Bano i prijatelji" zakazan za ovu nedjelju se odgađa zbog nepredvidivih okolnosti. Naime, koncert se trebao održati u zagrebačkoj Laubi u ovu nedjelju, a prikupljenim sredstvima bi se nabavio uređaj za male onkološke pacijente u Klaićevoj bolnici. Prikupljena sredstva od ovog koncerta trebala su biti usmjerena na nabavu naprednog uređaja za Klaićevu bolnicu koji igra ključnu ulogu u liječenju djece oboljele od raka. Sofisticirani uređaj omogućuje preciznu procjenu tjelesne kompozicije malih pacijenata, pomažući liječnicima da prate nutritivni status i tjelesne promjene, što je od vitalnog značaja tijekom zahtjevnih terapija.

"Sve vjerne fanove karizmatičnog Al Bana, Ane Rucner, Gudačkog kvarteta Rucner i Marka Duvnjaka molimo za razumijevanje i strpljenje. Za sve prodane karte novac će biti vraćen. Upute za povrat novca mogu se pronaći na službenim stranicama Eventima i Entria. Trenutno radimo na organiziranju novog datuma i lokacije kako bismo nastavili pružati podršku malim borcima na dječjoj onkologiji u Klaićevoj," poručila je Iva Šalamon Reškovac, direktorica tvrtke Art Hill, organizatora koncerta.

Al Bano, legendarni talijanski glazbenik i veliki prijatelj Hrvatske, izrazio je duboko žaljenje zbog ove situacije i obećava da će uskoro nastupiti pred zagrebačkom publikom. – Zahvaljujemo se svim našim fanovima na razumijevanju i podršci, te vas molimo da pratite naše službene kanale za daljnje informacije o novom datumu koncerta – poručuju organizatori.

VEZANI ČLANCI:

CIJENE STANOVA LETE U NEBO

Zagreb među najgorima po priuštivosti stanovanja, zapinje važan projekt: Evo zašto se gradilište neće otvoriti tako skoro

Napokon je izabran izvođač radova, turska tvrtka koja će posao obaviti za 51,5 milijuna eura, što je oko 20% više od procjene. Rok je produljen na 22 mjeseca, a onda je stigla i žalba na natječaj. Dok se u državi ovih dana komentira uvođenje poreza na nekretnine, pretresli smo što je s planom za priuštivo stanje u metropoli. Jedna od glavnih Tomaševićevih točaka u izbornom programu nakon više od tri godine mandata nema prevelikih rezultata. Osim nastavka projekta Podbrežje, ova gradska vlast nije dovršila nijedan projekt niti započela realizaciju gradnje stanova za priuštivo stanovanje

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.