CIJENE STANOVA LETE U NEBO

Zagreb među najgorima po priuštivosti stanovanja, zapinje važan projekt: Evo zašto se gradilište neće otvoriti tako skoro

11.09.2024.
u 11:13

Napokon je izabran izvođač radova, turska tvrtka koja će posao obaviti za 51,5 milijuna eura, što je oko 20% više od procjene. Rok je produljen na 22 mjeseca, a onda je stigla i žalba na natječaj. Dok se u državi ovih dana komentira uvođenje poreza na nekretnine, pretresli smo što je s planom za priuštivo stanje u metropoli. Jedna od glavnih Tomaševićevih točaka u izbornom programu nakon više od tri godine mandata nema prevelikih rezultata. Osim nastavka projekta Podbrežje, ova gradska vlast nije dovršila nijedan projekt niti započela realizaciju gradnje stanova za priuštivo stanovanje

Komentara 10

DA
daali
11:21 11.09.2024.

Rok je produljen na novih 22 mjeseca za Podbrežje??? Da li znate da je natječaj za izvođača radova u Sarajevskoj (produženju tram. pruge) već 5x produžen? Tako se radi u Zagrebu, natječaj za natječajem jer aktualna garnitura u Zagrebu je totalno nerealna i nema pojima o ničem pa su joj sve ponude neprihvatljive i čekaju volontere da im se jave i sagrade nešto besplatno?!

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:52 12.09.2024.

Gle čuda, ni to nije uspio provesti do kraja. Šok

KU
kublajkhan
14:20 12.09.2024.

Ionako umemo cilja da se svi iselimo iz Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije