Uređivanje vrtića

Prvi esdepeovac Zagreba "napada" motikom

Prvi esdepeovac Zagreba "napada" motikom
06.10.2011.
u 13:27
Uz malo dobre volje i organizaciju posla moguće je doprinijeti unapređenju kvalitete života, rekao je Davor Bernardić.
Pogledaj originalni članak

Sadnjom raznovrsnog bilja i cvijeća mjesna organizacija SDP-a Črnomerec završila je  radove na uređenju okoliša dječjeg vrtića Šumska jagoda na Svetom Duhu. Predvođeni prvim esdepeovcem grada Davorom Bernardićem, koji je pokazao zavidnu vještinu baratanja motikom, očistili su dvorište, nanijeli novu  zemlju, posijali travu te zasadili bilje.

Vrijednost ove hortikulturalne aktivnosti u SDP-u su procijenili na 50 tisuća kuna.

– Ovakvim smo akcijama pokazali koliko je važno da stranka i njeni članovi sudjeluju u životu lokalne zajednice. Uz malo dobre volje i organizaciju posla moguće je doprinijeti unapređenju kvalitete života – rekao je Bernardić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

CH
chemica
00:20 07.10.2011.

Mogao je bar skinuti odijelo. Tako i ja kopam po vrtu s kravatom oko vrata pa mi se susjedove kokoši smiju.

MK
mkrpan1
15:18 06.10.2011.

Moglo bi se reći da je ovo jedno u nizu predizbornih preser....! Svake četvrte godine u vrijeme predizborne torture sjeti se neki političar učiniti neku zapravo sasvim normalnu i poželjnu stvar, koje nažalost svakodnevno ne čine i nije im to praksa. Žalosno je što smo se mi ljudi počeli čuditi normalnim stvarima i pojavama a ono loše, crni i nenormalno svakodnevno prihvaćamo i više se tomu ne čudimo. Navedenu gospodu pozivam da urede i okoliše ostalih dječjih vrtića ne samo u gragu Zarebu nego i šire. Eto, na razmišljanje i njima i nama.

DU
Dudek
19:08 06.10.2011.

Čovijek može biti bedak ali ovi nemaju ganice sa zdraim razumom.