privremena regulacija prometa

Radovi od sutra zatvaraju jednu od najprometnijih zagrebačkih ulica, donosimo detalje

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Radovi od sutra zatvaraju jednu od najprometnijih zagrebačkih ulica, donosimo detalje
30.08.2023.
u 07:00
Radovi na sanaciji kolnika na Samoborskoj cesti preusmjerit će i ZET-ove autobusne linije 116 i 119, nekoliko stajališta neće biti u funkciji
Pogledaj originalni članak

Radovi na zagrebačkim ulicama u punom su jeku, a od sutra zatvaraju i dio još jedne velike gradske prometnice. Zbog radova na uređenju kolnika, naime, sutra se za sav promet zatvara Samoborska cesta, i to na dijelu od Škorpikove do Ulice Vučak.

Predviđeno je kako će radovi trajati do 21. rujna, a to tada će vrijedili sljedeći obilazni pravac: 

  • Samoborska cesta – V. Škorpika – Kovinska – Vučak – Samoborska cesta i obratno.

VEZANI ČLANCI: 

Radovi će također preusmjeriti i ZET-ove autobusne linije 116 (Ljubljanica – Podsused most) i 119 (Črnomerec – Podsused most) koje će djelomično izmijenjenom trasom prometovati u oba smjera: 

  • 116 Podsused most – Samoborska cesta – Kovinska – Ulica Velimira Škorpika – Ljubljanska avenija i dalje redovnom trasom prema Ljubljanici. 

Neće se koristiti autobusna stajališta „ZET“ u smjeru Ljubljanice, „Kovinska“ u smjeru Podsuseda te obostrana stajališta „Samoborska – Goljak“ i „Samoborska – Škorpikova“.

  • 119 Podsused most – Samoborska cesta – Kovinska – Ulica Velimira Škorpika – Samoborska cesta i dalje redovnom trasom prema Črnomercu.

VEZANI ČLANCI: 

Neće se koristiti autobusna stajališta „ZET“ u smjeru Črnomerca, „Samoborska – Škorpikova“ (sjever), u smjeru Podsuseda te obostrano stajalište „Samoborska – Goljak“.

Autobusi linije 119 zaustavljat će se na stajalištima „Kovinska“ u smjeru Črnomerca i „Samoborska – Škorpikova“ (zapad) u smjeru Podsuseda. Za obje linije bit će uspostavljena autobusna stajališta „Kovinska – ZET“ u smjeru Črnomerca/Ljubljanice te „Kovinska – Automehanika“ u smjeru Podsuseda.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

FO
fouche541
08:23 31.08.2023.

avangero odgovoriću i tebi i sebi.Da se radilo preko ljeta onda gradonačelnik ne bi mogao ići na more.

FO
fouche541
08:20 31.08.2023.

Pa što su čekali sedmi i osmi mjesec?Sad se radovi u gradu privode kraju a ne otvaraju novi.

AV
avangero
06:54 31.08.2023.

Ova gradska uprava s Senfom je stvarno u banani, šta su čekali cijelo ljeto, sad su navalili s asfaltiranjem po gradu, opet stvaraju kaos i gužve, u nepokošenom gradu umjesto kosilica navališe s valjcima, mislim da vam neće na izborim pomoći ni da svaku ulicu poasvaltirate,