Reakcija

SDP: Polančec će voditi Zatvoreno, a Kalmeta Lica korupcije

Foto: Robert Anić/PIXSELL
SDP: Polančec će voditi Zatvoreno, a Kalmeta Lica korupcije
12.02.2011.
u 13:49
Kolege iz HDZ-a donijeli su im predložak zabavne emisije u kojoj Zoran Milanović na luksuznu večeru zove Radimira Čačića
Pogledaj originalni članak

Na akciju SDP-ova Foruma mladih Gornji grad-Medveščak “Pomozimo Jadranki Kosor urediti emisiju”, u kojoj su upozorili na HTV-ove ukinute emisije, odgovorili su im kolege iz HDZ-a. Na trg bana Jelačića gdje je bila akcija donijeli su im "sinopsis" zabavne emisije "Jedem sushi, sve se puši!" s voditeljem Zoranom Milanovićem. Mladi SDP-ovci predložili su da umjesto ukinutih emisija Latinice, Poslovnog kluba, Lica nacije, Otvorenog i Dossiera.hr budu emisije Neznalica s Jadrankom Kosor, Svijet gubitaka s Ivanom Šukerom, Lica korupcije s Božidarom Kalmetom, Zatvoreno s Damirom Polančecom i Uskok.hr s Mladenom Barišićem.

- Pokazali smo što mislimo o uređivačkoj politici HTV-a i kako se vlast odnosi prema medijima. Čudno je da su se baš u predizbornoj godini maknuli autori emisija koji su bili neovisni  - kazao je Srđan Subotić, predsjednik Foruma mladih SDP-a Zagreb. Za odgovor kolega iz HDZ-a kazao je da je promašen jer TV show sa Zoranom Milanovićem koji je u goste pozvao Radimira Čačićai koji sadrži transkript razgovora s luksuzne večere kazao je da je promašen.

- Trebali su usporediti sadašnju uređivačku politiku s uređivanjem od 2000. do 2003.  kazao je Subotić. Margareta Mađerić iz HDZ-a kazala je da su SDP-ovci pozvali sve građane da predlože svoju emisiju pa su oni to i učinili.

- Željeli smo pokazati način na koji djeluje oporba i upozoriti da ako bi došli na vlast, što se nadam da neće, tako bi i vladali - kazala je M. Mađerić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

DU
Deleted user
14:22 12.02.2011.

ajde prestanite s.rat jedni i drugi.idite čuvat ovce. za drugo i niste

PI
Pippo9
14:48 12.02.2011.

A mogao bi i Linic i Obersnell voditi remetinecke vijesti,Glavni urednici slijedecih nekoliko godina

MA
malena27
14:21 12.02.2011.

Samo ce se emisija \"Plodovi zemlje\", umjesto jedan put prikazivati tri puta tjedno.