poznata franšiza

Trešnjevka dobila još jednu pizzeriju, i to ne bilo koju

Foto: Domino’s pizzerija
Trešnjevka dobila još jednu pizzeriju, i to ne bilo koju
01.11.2021.
u 13:03
U ponudi imaju krilca, deserte i više do 10 vrsta pizza, a među kojima je jedna od najpoznatijih i najomiljenijih Pepperoni Passion.
Pogledaj originalni članak

Franšiza je osnova još šezdesetih u SAD-u, a lani je napokon, na veselje mnogih, stigla i u Zagreb. Domino's pizze od prvog su dana otvorenja pravi hit u metropoli pa stoga ne čudi da tvorci ove talijanske delicije ondje imaju svakog dana pune ruke posla, što u restoranu, što s dostavama. Prije nekoliko dana pak otvorili su još jednu pizzeriju, i to na Trešnjevci.

Imaju restoranu na svim kontinentima, osim Antarktici, a nova adresa im je, među ostalima, od proteklog vikenda i Trakošćanska 11. Ondje, kao i u više od 17.000 drugih restorana diljem svijeta, vrijede ista pravila. Dakle, na stolu je pizza za devet minuta, a na kućnom pragu za tridesetak. Radno vrijeme podružnice na Trešnjevci za preuzimanje narudžbe i dostave je od nedjelje do četvrtka od 10.30 do 23 sata, a u petak i subotu od 10.30 do ponoći. U ponudi imaju krilca, deserte i više do 10 vrsta pizza, među kojima je jedna od najpoznatijih i najomiljenijih Pepperoni Passion.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AN
Antiglupan
13:13 01.11.2021.

Dominos? Fuj, pa nisam goru pizzu u životu vidio

TE
Tena1987
14:49 01.11.2021.

uvjerljivo najlosija pizza koju sam ikad probala

SP
spremni0
11:11 02.11.2021.

napoj i preskupo