autorski projekt

U KNAP-u igra 'Crno-bijelo', ugrabite karte za petak ili subotu

Foto: KNAP
U KNAP-u igra 'Crno-bijelo', ugrabite karte za petak ili subotu
21.04.2016.
u 15:01
Za izvedbe ove autorske monodrame Lucije Barišić u petak 22. i subotu 23.4. nudimo po dvije ulaznice
Pogledaj originalni članak

Vodimo vas na novu predstavu u KNAP-u, i to na "flambojantnu monodramu" Crno-bijelo, autorice Lucije Barišić, koja na sceni kazališta Peščenica i nastupa.

U predstavi se ona tako referira na rad američkog pisca Josepha Campbella i njegovog "Junaka s tisuću lica", te propituje osobnu legednu pojedinca i njegovo putovanje kroz život.

I ona tako u Crno-bijelom prolazi cijeli svoj ”put junaka”: od rođenja, zova u pustolovinu, odbijanja zova, inicijaciju, savladavanja prepreka, povratka i smrti u intrigantnom okršaju sa strahom...

Kako to čini, možete provjeriti u petak i subotu, 22. i 23.4. u KNAP-u, Ivanićgradska 41a, od 20 sati, za što vam na portalu Vecernji.hr nudimo ulaznice. 

Za izvedbe u petak i subotu možete, naime, osvojiti 1x2 ulaznice, javite li se s imenom, prezimenom i nazivom predstave, te opaskom želite li ulaznice za petak ili subotu, na dojavi@vecernji.net.

Ulaznice se, inače, po promotivnoj cijeni od 45 kuna mogu rezervirati na telefonski broj 2303-122, Facebook stranici kazališta KNAP ili na blagajni KNAP-a sat vremena prije početka predstave.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.