DOBRE VIJESTI

U Novu godinu ipak s tramvajem! ZET otklonio kvar, tramvaji u Zagrebu opet voze normalno

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
U Novu godinu ipak s tramvajem! ZET otklonio kvar, tramvaji u Zagrebu opet voze normalno
31.12.2022.
u 11:00
- Servisne ekipe će i tijekom vikenda nastaviti s radovima, pregledima i ispitivanjima elektroenergetske infrastrukture, što je preduvjet kako bi se u narednim danima ponovno uspostavila predviđena dinamika prijevozne usluge - pojašnjavaju iz ZET-a.
Pogledaj originalni članak

Novogodišnje čudo baš kao u raspletu nekog holivudskog filma dogodilo se jutros na Glavnom kolodvoru. Taman kada je izgledalo da ćemo u 2023. ući bez tramvaja u dijelu centra, ZET-ove servisne ekipe uklonile su kvar i tramvaji voze normalno.

- Zahvaljujući naporima servisnih ekipa, u tijeku su završni zahvati na popravku elektroenergetskog kabela čiji je kvar uzrokovao obustavu tramvajskog prometa preko Glavnog kolodvora - poručuju iz gradskog prijevoznika.

Od subote, 31. prosinca, ponovno će biti uspostavljen tramvajski promet preko Glavnog kolodvora. Linije 1, 2, 4, 6, 8, 9 i 13 vraćaju se na svoje uobičajene trase, no s prilagođenim, odnosno smanjenim intenzitetom polazaka. 

- Servisne ekipe će i tijekom vikenda nastaviti s radovima, pregledima i ispitivanjima elektroenergetske  infrastrukture, što je preduvjet kako bi se u narednim danima ponovno uspostavila predviđena dinamika prijevozne usluge - pojašnjavaju iz ZET-a.

- Takve kvarove nije moguće predvidjeti niti na njih u cijelosti preventivno utjecati, no za takve situacije ZET ima pripravne servisne ekipe koje su u ovom slučaju još od ranih jutarnjih sati četvrtka na terenu te ulažu iznimne napore kako bi se čim prije uspostavio uobičajen tramvajski promet. - zaključuju.

Ključne riječi
ZET
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LL
lijepa_li si
12:51 31.12.2022.

nakon tri dana nadljudskih napora, gradske vlasti su riješili naizgled nerješiv problem. pregorjeli osigurač je zamjenjen novim!

Avatar Cohen
Cohen
13:02 31.12.2022.

Tramvajem, a NE "S tramvajem" (bez veznika).

ZD
ZDRU
13:58 31.12.2022.

Naročito će linije 1 i 8 voziti vikendom :(