U ROUGEMARIN PARKU

Utrka i žongliranje s palačinkama, bacanje uvis... U Zagrebu sutra starta festival palačinki, evo detalja

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Pazin: Otvoren 5. festival palačinki
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Degustacija pohane Snjeguljice u Rougemarin Parku
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Degustacija pohane Snjeguljice u Rougemarin Parku
26.08.2024.
u 11:06
Svoju spretnost posjetitelji će također pokazati i u žongliranju s palačinkama, a najmlađi će kreativnost pokazati na radionicama pancake art
Pogledaj originalni članak

Male tajne poznatih majstora za pripremu palačinki moći ćete saznati u Rougemarin Parku na prvom Palačinka Festu koji starta sutra i traje dva tjedna. Sve do 8. rujna posjetitelji će moći uživati u slasnim palačinkama, zabavnim igrama i aktivnostima te saznati recepture za omiljeni desert od vrsnih chefova Marina Medaka, Petre Jelenić i Roberta Hromalića.

Kako pripremiti najbolje tijesto, koje dodatke staviti te s kojim namazima stvoriti najbolje okuse... a sve to uz zabavno pečenje palačinki, natjecanju u bacanju palačinki uvis i mnogim drugim. Dođite, isprobajte i izmjerite koliko vaša palačinka ide u visine, obećavamo puno smijeha i zabave. I ne brinite se, neće se bacati prave palačinke.

Svoju spretnost posjetitelji će također pokazati i u žongliranju s palačinkama, a najmlađi će kreativnost pokazati na radionicama pancake art. Kako napraviti palačinke u raznim oblicima i ukrasiti ih slatkim dodacima, klinci će učiti uz pomoć slastičarskih animatora. Bit će tu i paint&fun, dječja inačica poznatog koncepta učenja slikanja uz zabavu, a kalendar događanja bit će pun dječjih predstava i animacijskih igara.

VEZANI ČLANCI:

"Znamo da bake rade najbolje palačinke, a u Rougemarin Parku će ih degustirati, ili sudjelovati u Super baka utrci s palačinkama u tavici, koja je samo jedan od brojnih zabavnih sadržaja na Palačinka Festu", najavili su u Rougemarinu. 

Sve informacije o programu dostupne su na službenim stranicama Rougemarin Parka, a palačinka Fest počinje sutra, 27. kolovoza, od 17 sati. Radno vrijeme Parka je od ponedjeljka do četvrtka 17 do 23, petkom 17 do ponoći, subotom 10 do ponoći i nedjeljom 10 do 23 sata.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.