ZAPAD GRADA DVA DANA BEZ TOPLE VODE

Veliki dio Zagreba ostat će bez tople vode: Evo detalja

Foto: Shuttershock
Veliki dio Zagreba ostat će bez tople vode: Evo detalja
02.09.2024.
u 13:09
Radovi zamjene dotrajale vrelovodne mreže, koji su dio projekta "Revitalizacija vrelovodne mreže na području grada Zagreba" sufinanciranog sredstvima EU fondova, podijeljeni su u više faza zbog kompleksnosti i velikog opsega.
Pogledaj originalni članak

HEP-Toplinarstvo će od sutra u jutarnjim satima do srijede u kasnim večernjim satima obustaviti isporuku tople vode krajnjim kupcima u naseljima Špansko, Malešnica i Gajnice, zbog završnih radova revitalizacije magistralnog vrelovoda koji se provode u Klanječkoj ulici. – U tijeku su završni ovogodišnji radovi na zamjeni magistralnog vrelovoda putem kojeg se toplinskom energijom opskrbljuje zapadni dio grada Zagreba, a koji se ne mogu provesti bez privremene obustave isporuke tople vode krajnjim kupcima – objasnili su.

Radovi zamjene dotrajale vrelovodne mreže, koji su dio projekta "Revitalizacija vrelovodne mreže na području grada Zagreba" sufinanciranog sredstvima EU fondova, podijeljeni su u više faza zbog kompleksnosti i velikog opsega. U revitalizaciji vrelovodne mreže koristi se moderna tehnologija beskanalnog polaganja predizoliranih cijevi, čime se povećava pouzdanost i sigurnost toplinskog sustava grada Zagreba.

POVEZANI ČLANCI:

– Radnici HEP-Toplinarstva uložit će maksimalne napore da se najavljeni radovi provedu u što kraćem roku, a krajnje kupce mole za strpljenje i razumijevanje – poručili su iz HEP-Toplinarstva.

Popis obustava isporuke tople vode u sklopu ovog Projekta možete vidjeti ovdje.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.