'BRIGA O SEBI NIJE SLABOST'

Zagrebački studenti dobivaju besplatnu psihološku pomoć: Savjetovalište u Cimermanovoj započelo s radom

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Zagrebački studenti dobivaju besplatnu psihološku pomoć: Savjetovalište u Cimermanovoj započelo s radom
15.10.2024.
u 13:00
Ovaj projekt omogućuje pružanje ključne podrške kroz individualne i grupne tretmane, edukacije za studente i osoblje sve uz pomoć tima stručnjaka iz područja psihologije i psihijatrije
Pogledaj originalni članak

Nakon dugogodišnje inicijative Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu i diskontinuiranog Odbora za promicanje psihološkog zdravlja, na Sveučilištu u Zagrebu osnovano je psihološko savjetovalište za studente i studentice. Savjetovalište je osnovano od strane Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i mladih Republike Hrvatske, Gradom Zagrebom te Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske.

– Ovaj projekt omogućuje pružanje ključne podrške kroz individualne i grupne tretmane, edukacije za studente i osoblje sve uz pomoć tima stručnjaka iz područja psihologije i psihijatrije. Briga o sebi nije znak slabosti, već ulaganje u vlastiti razvoj i dobrobit. Traženje pomoći hrabar je iskorak i odluka koju nije lako donijeti. U ovom se savjetovalištu nalaze stručnjaci koji su spremni pomoći svim hrabrim kolegama i kolegicama – poručuju iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. 

Savjetovalište se nalazi u zgradi Sveučilišta u Zagrebu, na adresi Ul. Radoslava Cimermana 88, zgrada SEECEL-a na četvrtom katu. Usluge su besplatne i lako dostupne. Studenti i studentice mogu kontaktirati Savjetovalište na telefonski broj 01/4698 100 ili putem e-maila na savjetovaliste@unizg.hr.

VEZANI ČLANCI:

LEGENDARNA ZNANSTVENICA

Osmislila je proizvod koji je proslavio Hrvatsku, a živjela je skromno i samozatajno

Posljednje godine života provela je u koprivničkom domu umirovljenika, a skromno i samozatajno, kako je živjela, tako nas je i napustila u ljeto 2008. godine, u 89. godini života. Dobitnica je mnogih priznanja, od kojih se posebno može izdvojiti visoko odličje predsjednika Republike Hrvatske – Red Danice s likom Nikole Tesle, Zlatna kuna za životno djelo Hrvatske gospodarske komore te spomenica Podravke za životno djelo.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.