NESREĆA NA ISTOKU GRADA

ZET-ov autobus u Sesvetama naletio na automobil kojim je upravljao pijani vozač, policija otkrila detalje

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
ZET-ov autobus u Sesvetama naletio na automobil kojim je upravljao pijani vozač, policija otkrila detalje
02.10.2024.
u 11:07
Sve se dogodilo jučer u popodnevnim satima, oko 17.35, a vozač automobila i putnica autobusa zadobili su ozlijede, javila je zagrebačka policija
Pogledaj originalni članak

ZET-ov autobus naletio je na osobni automobil 61-godišnjaka koji je njima upravljao pod utjecajem alkohola, i to na Kobiljačkoj cesti u Sesvetama. Sve se dogodilo jučer u popodnevnim satima, oko 17.35, a vozač automobila i putnica autobusa zadobili su ozlijede, javila je zagrebačka policija. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Jučer, 1. listopada oko 17.35 sati u Sesvetama, na Kobiljačkoj cesti, 61-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem od 1,70 g/kg alkohola u organizmu, a kretao se prilaznim kolnikom Kobiljačke ceste u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do kolnika Kobiljačke ceste uključivao se u promet, a da nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom na koji se uključuje.

Tom prilikom je na njegovo vozilo naletio autobus javnog gradskog prijevoza zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnjak, a kretao se Kobiljačkom cestom u smjeru istoka. U prometnoj nesreći 61-godišnji vozač je teško ozlijeđen dok je 58-godišnja putnica iz autobusa lakše ozlijeđena. Liječnička im je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava", stoji u priopćenju PUZ-a.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.