prvi među jednakima

Zimska služba tvrdi da je očistila stazu bez Bandićeva znanja

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
bandićeva staza (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
bandićeva staza (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
bandićeva staza (1)
Foto: Snimio čitatelj
bandićeva staza (1)
Foto: Snimio čitatelj
bandićeva staza (1)
Foto: Snimio čitatelj
bandićeva staza (1)
12.12.2012.
u 11:57
Na gradonačelnikovoj Facebook-stranici osvanulo je priopćenje u kom se tvrdi da Bandić ova dva dana nije trčao jer je u Rimu na službenom putu
Pogledaj originalni članak

Milan Bandić na službenom je putu u Rimu. Zadnja dva dana nije trčao niti je tražio da se zbog njega očisti atletska staza. Poruka je to koja je osvanula na gradonačelnikovu Facebook-profilu nakon što su osvanule fotografije "ganz" očišćene omiljene staze na kojoj Bandić inače nabija kondiciju. 

– Djelatnici Zimske službe samoinicijativno su ovom lijepom gestom htjeli zahvaliti prvom čovjeku grada što je od petka konstantno s njima bio na terenu, po najvećoj snježnoj mećavi, da bi se grad očistio i kako bi omogućili sugrađanima normalizaciju uvjeta. Sve su ostalo insinuacije i jeftini trikovi u predizbornoj kampanji na koje građani ne bi trebali nasjedati. Gradonačelnik uvijek naglašava da je prvi među jednakima i nikada za sebe ne traži nikakav poseban tretman. Djelatnici Zimske službe već danima čiste grad, posipavaju sol i trude se odraditi svoj posao najbolje. Propusta uvijek ima, što gradonačelnik osobno nadgleda i nastoji ispraviti zajedno s voditeljem  Zagrebačkih cesta – piše u priopćenju. 

>>Dajte mu da trči: Građani se lomili, Bandićeva staza blista

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar ljutatrava
ljutatrava
19:56 12.12.2012.

..hebote,prvo kaže da će pojesti snijeg u zg a onda odleti za rim...:D,pravi gradonačelnik.

DE
demokršćanin
12:21 12.12.2012.

I JA VOLIM hodati po očišćenim ulicama,ali meni se nisu sjetili očistiti.Sigurno će sada za zahvalu od Bandića dobiti na dar 2 VELIKE LOPATE.

YA
yan
16:10 12.12.2012.

Da, da eh što su dobri , samo ne znam gdje je trebao biti Bandić ako ne na terenu u ovakvoj situaciji , pogotovo jer su loše odradili posao , večina nogostupa je pretvorena u klizališta , naravno tko šljivi pješake , glavno da Bandi može sigurno trčat , kaj mislite da slomi nogu , koja bi to šteta bila ..